Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adıyaman’da kalıcı konutlar binlerce kişiye yuva oldu

ADIYAMAN’DA 6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ARDINDAN EVLERİNE YERLEŞEN BİNLERCE KİŞİ HUZUR VE GÜVEN İÇERİSİNDE EVLERİNDE OTURUYOR.

Bu haberin fotoğrafı yok

Adıyaman’da 6 Şubat depremlerinin ardından evlerine yerleşen binlerce kişi huzur ve güven içerisinde evlerinde oturuyor.

Adıyaman’da 6 Şubat depremlerinin ardından evlerine yerleşen binlerce kişi huzur ve güven içerisinde evlerinde oturuyor. Kahramanmaraş Merkezli 6 Şubat depremlerinden en fazla hasarı gören kentlerden birisi olan Adıyaman’da yapımı tamamlanan konutlar depremzedelere yuva oluyor.

İl ve ilçe merkezlerindeki kalıcı deprem konutları ve kırsalda köy evlerinin yapımı tüm hızıyla sürüyor. Bir taraftan konutlar yapılırken, diğer taraftan tamamlanan konutlara depremzedeler yerleşiyor. Depremin ardından 14 bin 605 konut teslim edilirken, 7 bin 300 konutun yıl sonuna kadar teslim edilmesi planlanıyor.

Evlerine girmenin mutluluklarını yaşayan depremzede vatandaşlar, evlerin oldukça sağlam olduğunu ve kendilerini artık güvende hissettiklerini dile getirerek emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini dile getirdi.