66 Yaşındaki Dolandırıcı, Polisin Dikkati Sayesinde Yakalandı
Konak’ta dolandırıcılık ve firar suçları dolayısıyla aranan ve toplamda 18 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 66 yaşındaki M.L., polis tarafından yakalandı.
Polis Ekipleri Durumu Fark Etti
Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı devriye ekipleri, yaşlı bir adamın durumundan şüphelendi ve onu durdurdu. Yapılan sorgulama neticesinde, M.L.’nin “Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık” ve “Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması” gibi suçlardan toplamda altı farklı dosyadan bulunduğu ve bu sebeple 18 yıl 10 ay hapis cezasının kesinleştiği belirlendi.
Adli Süreç Başladı
Yakalanan şüpheli, gerekli işlemler sonrası adli mercilere sevk edildi. Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilen M.L.’nin yakalanması, polisin dikkatli tutumuyla sağlandı. Bu olay, güvenlik güçlerinin suçla mücadeledeki kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.
TEKİRDAĞ’DA POLİS EKİPLERİNCE DÜZENLENEN UYUŞTURUCU OPERASYONLARINDA 6 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ.
TEKİRDAĞ’DA POLİS EKİPLERİNCE DÜZENLENEN UYUŞTURUCU OPERASYONLARINDA 6 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ.