36. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları Fuarı ile 32. Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı Antalya’da başladı.

Editör
2 Dakika Okuma
36. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları Fuarı ile 32. Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı Antalya’da başladı.

36. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı ve 32. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı Başladı

Konaklama ve ağırlama ekipmanları sektörünün en kapsamlı buluşma noktası olan 36. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı (ANFAŞ Hotel Equipment) ile gıda ve içecek sektörünün turizmle buluşma noktası 32. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı (ANFAŞ Food Product) bugün itibarıyla başladı. 9 Ocak Cuma gününe kadar Antalya’da sektör profesyonellerini ağırlayacak olan fuara ilginin bu yıl da yoğun olması bekleniyor.

Türkiye’nin en köklü iki ihtisas fuarı, Anfaş Fuar ve Kongre Merkezi’nde 34 bin metrekarelik bir alanda 230 firma ve 1100’den fazla markanın katılımıyla gerçekleştiriliyor. Organizasyon kapsamında 40 farklı ülkeden 850 yabancı ziyaretçinin ağırlanacağı ve dört gün sürecek olan fuarları toplam 30 bin sektör profesyonelinin ziyaret etmesi öngörülüyor. Konaklama ve ağırlama ekipmanları sektörü ile gıda ve içecek sektörlerinin tüm tedarik zincirini tek bir ortak platformda buluşturan fuarlar, otel, restoran, kafe, zincir market ve catering profesyonellerine misafir deneyimini oluşturan tüm unsurları aynı çatı altında keşfetme fırsatı sunuyor. Endüstriyel mutfak ve konaklama ekipmanlarından iç tasarım çözümlerine, gıda ve içecek ürünlerinden soğuk zincir, lojistik ve ambalaj teknolojilerine kadar uzanan 360 derece kapsamlı ürün ve hizmet ekosistemi, dört gün boyunca ziyaretçilerle bir araya gelecek.

Uluslararası İş Birliklerinin Önünü Açmak Hedefleniyor

ANFAŞ Fuarcılık’ın ev sahipliğinde TT Global Fuarcılık iş birliğiyle düzenlenen etkinlik, ulusal ve uluslararası satın almacılar, yatırımcılar, otel ve restoran zincirleri ile tedarikçiler arasında güçlü ticari köprüler kurmayı hedefliyor. TT Global Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Arslan, fuarların Türkiye turizmi ve ilişkili sektörler için stratejik bir platform oluşturduğunu vurgulayarak, konaklama ve ağırlama ekipmanları sektörü ile gıda ve içecek sektörlerini uluslararası düzeyde bir araya getirecek organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Konaklama ve ağırlama ekipmanları ile gıda ve içecek sektörlerinin gelecek vizyonunu şekillendiren inovasyonlar, sürdürülebilirlik çözümleri ve teknoloji odaklı yeni iş modelleri, fuar süresince ziyaretçilerin ilgi alanında olacak. Bugün kapılarını açan bu iki büyük organizasyon, Türkiye’nin küresel marka değerine katkı sağlayarak yeni yatırımların, ihracat bağlantılarının ve uluslararası iş birliklerinin önünü açmayı hedefliyor.

İhlas Haber Ajansı

Bu Makaleyi Paylaş