24Erzincanspor, İskenderunspor Maçı Öncesi Hazırlıklarını Tamamladı

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden 24Erzincanspor, İskenderunspor ile kritik bir maça hazırlanıyor. Yeni teknik direktör Yılmaz Toyran, futbolcuların mental yorgunluğuna dikkat çekerek, kalan süreçte motivasyonu artırmak için çaba göstereceklerini belirtti. Mücadele 26 Mart’ta gerçekleşecek.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden 24Erzincanspor, İskenderunspor ile

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden 24Erzincanspor, İskenderunspor’la oynayacağı önemli maç öncesi hazırlıklarını tamamladı. Takım, son antrenmanını kendi tesislerinde gerçekleştirirken, yeni teknik direktör Yılmaz Toyran da ilk kez futbolcularla bir araya gelmenin heyecanını yaşadı.

Toyran, takımın zor bir süreçten geçtiğini ve futbolcuların ciddi bir mental yorgunluk yaşadığını gözlemlediğini dile getirdi. Bununla birlikte, kalan 8 haftalık periyotta takımı en iyi şekilde motive etmek için tüm çabalarını sarf edeceklerini belirtti.

24Erzincanspor, 26 Mart Çarşamba günü saat 14:00’te İskenderunspor’un konuğu olacak. Bu mücadelede Erzincan temsilcisi, yeni teknik direktörünün yönetiminde galibiyet hedefleyecek.