Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    15 Temmuz Darbe Girişiminin 9. Yılında Şehitler Anıtına Ziyaretler Yoğunlaştı

    15 Temmuz hain darbe girişiminin 9. yılı anma etkinlikleri kapsamında vatandaşlar, sabahın erken saatlerinden itibaren 15 Temmuz Şehitler Anıtı’nı ziyaret etti. İlk grup olarak gelen çocuklar, şehitler için dua etti ve o geceyi öğrendi. 13 yaşındaki Arda Demir, Türkiye’nin yıkılamayacağını vurguladı.

    15 Temmuz hain darbe girişiminin 9. yılı anma etkinlikleri kapsamında

    15 Temmuz Anma Etkinlikleri Başladı

    Ülkemizin yaşadığı 15 Temmuz hain darbe girişiminin 9. yıl dönümü vesilesiyle, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte vatandaşlar 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ndeki anıtı ziyaret etmeye koyuldu. Etkinliklere katılan ilk grup ise çocuklardan oluştu.

    Şehitler İçin Dualar Edildi

    15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilen darbe girişiminin 9. yılı anısına düzenlenen etkinlikler kapsamında, 15 Temmuz Şehitler Anıtı sabah saatlerinden itibaren yoğun ilgi gördü. Anıta gelen çocuklar, şehitlerin ruhu için dualar etti ve o geceki gündemi öğrenmek amacıyla bilgiler aldı.

    Ziyaret sonrası duygularını paylaşan bazı çocuklar, vatan sevgisi ile milli birlik bilincinin önemine dikkat çekti. 13 yaşındaki Arda Demir, “Türkiye Cumhuriyeti’nin yıkılamaz, burada şehitlerimizi andık ve dua ettik,” şeklinde ifade etti.

     
     
     
    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı