3 Haziran Cumartesi günü 15:00'te Rengin Sakaoğlu D&R Zorlu'da, Şermin Çarkacı 15:00'te Marmara Forum'da okurlarıyla buluşacak.

KENDİNİ KAYBOLMUŞ HİSSEDENLER İÇİN YAZDI

Rengin Sakaoğlu, fark ediş kitabı olarak tanımladığı kitabı "Güneş Bazen Mavi Doğar" kitabının imza ve söyleşi etkinliğinde 3 Haziran Cumartesi günü 15:00'te Zorlu alışveriş merkezindeki D&R mağazasında sevenleriyle buluşacak. Kendisini hayat yolculuğunda öğrenci olarak tanımlayan Rengin Sakaoğlu kitabını, okurlarına nasıl daha mutlu, daha iyi olabileceğini söyleyen yüzlerce yöntemin ortasında hâlâ kendisini "kaybolmuş" hissedenler için kaleme aldı.

DEDEMİN BAKKALI'NIN DEVAM KİTABI

"Oyuncu Anne" ismiyle sosyal medyada yüzbinlerce takipçiye ulaşan yazar, Şermin Çarkacı, kendi hatıralarından ilhamla kaleme aldığı Dedemin Bakkalı'nın, devam kitabı olan Dedemin Bakkalı-Çırak'ı kaleme aldı. Şermin Çarkacı, hayal kurmak, yeni fikirler bulmak, yazmak ve üretmekle ilgili hikayelerin yanı sıra hikayeleri okuyucunun hayatına uygulama imkanı veren etkinliklerin de yer aldığı yeni kitabını, 3 Haziran Cumartesi günü 15:00'te D&R Marmara Forum'da imzalayacak.

(FOTOĞRAFLI)

Yazarlar D&R'da kitaplarını imzalayacak

Yazarlar D&R'da kitaplarını imzalayacak

DHA