Son dakika: Emekliye promosyon! Bankalar emeklilere ne kadar promosyon ödüyor?

Milyonlarca emekli Mart ayında ikinci banka promosyonlarını almaya hazırlanıyor. Promosyon ödemelerinde bankaların rekabeti arttı. Emeklilere ödenen banka promosyonları ne kadar oldu? Hangi ne kadar promosyon ödüyor? İşte banka banka promosyon ödemelerinin detayları...

AKBANK: 450 liraya varan ödeme yapıyor. Tüm ATM'lerden ücretsiz para çekme, bedava havale ve EFT, özel faiz oranı imkanı sunuyor. Emekliler, maaşları yatmadan 2 gün önce hesaptan para çekebiliyor..

DENİZBANK: 450 liraya varan ödeme yapıyor. Emekli müşteri kazandıranlara 100 lira veriyor. İndirimli alışveriş, özel faiz imkanı var..

FİBABANKA: Maaşa göre 330, 415, 500 lira ödeme yapıyor..

ING: 450 liraya varan ödeme yapıyor. Tüm ATM'lerden ücretsiz maaşı çekme, özel faiz oranları, direkt müşteri temsilcisi ile konuşma gibi imkanlar sunuyor..

İŞ BANKASI: 450 liraya varan ödeme yapıyor. Kredi kartı ücreti almıyor, özel faiz, ücretsiz havale ve EFT imkanları sağlıyor..

QNB FİNANSBANK: Bin 250 liraya varan nakit fırsatı sunuyor. Emekli tanıdıklarının maaşını yönlendirenlere, emekli başına 125 lira olmak üzere toplam bin 250 lira kazandırıyor..