AĞRI'da şehit yakınları ve gaziler için verilen iftarda konuşan Vali Musa Işın, "Biz bayrağımızı bu alçaklara indirtmeyeceğiz, ezanımızı susturtmayacağız. Biz canımızın ve kanımızın son damlasına kadar bu hainlerle mücadele etmeye devam edeceğiz" dedi.

Kültür ve Kongre Merkezi'nde şehit yakınları ve gaziler için verilen iftar yemeğine, Vali Musa Işın, İl Jandarma Komutanı Albay Coşkun Sel, Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Ömercikli, İl Emniyet Müdürü Kenan Coşkun, vali yardımcıları, kurum amirleri, şehit ve gazi yakınları katıldı. İftardan sonra konuşan Vali Musa Işın, şehit, gazi anne ve babalarının evlatlarını bu vatan için feda ettiklerini hatırlattı. Vali Işın şunları söyledi:

"Biz bayrağımızı bu alçaklara indirtmeyeceğiz, ezanımızı susturtmayacağız. Biz canımızın ve kanımızın son damlasına kadar bu hainlerle mücadele etmeye devam edeceğiz. Bir canımız var, vatanımıza feda olsun. Allah şahadeti hepimize nasip eylesin. Önemli olan güzel yaşamak ve güzel ölmektir. Ölümlerin en güzeli şehit olmaktır. 10 yıl önce veya sonra ölmek fark etmez. Bakın 15 Temmuz ihanet darbesini yapanların bir kısmı o gece kahraman milletimiz sayesinde imha edildi. Aileleri utancından onların cesetlerini alamadılar. Vatandaşlarımız onları mezarlıklarına götürtmedi."

Konuşmasından sonra Vali Musa Işın ve eşi Tuba Işın, Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömercikli ile birlikte şehit ve gazi yakınlarıyla sohbet etti.

Ogeday Survivor'ı Bıraktı mı? Ogeday Neden Yok? Ogeday Survivor'ı Bıraktı mı? Ogeday Neden Yok?

FOTOĞRAFLI

Vali Işın: Biz Bayrağımızı Bu Alçaklara İndirtmeyeceğiz

Vali Işın: Biz Bayrağımızı Bu Alçaklara İndirtmeyeceğiz

Vali Işın: Biz Bayrağımızı Bu Alçaklara İndirtmeyeceğiz

Vali Işın: Biz Bayrağımızı Bu Alçaklara İndirtmeyeceğiz

DHA