Günlük Burç Yorumları,Koç Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Boğa Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,İkizler Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Yengeç Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Aslan Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Başak Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Terazi Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Akrep Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Yay Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Oğlak Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Kova Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Balık Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları

İşte Günlük Burç Yorumları…

 

Koç Burcu Günlük Yorumu 18 Ocak 2020 Cumartesi (21 Mart 18 Ocak 2020 Cumartesi 20 Nisan)

Hayatınızda sizi üzen ve yoran şeyler şu aralar oldukça fazla üst üste gelmiş ve siz bunun özgür olan ruhunuzu kısıtlamasından korkuyor olabilirsiniz. Bugün çok fazla geçmiş ve geleceğe yönelik olarak yoğun bir şekilde düşüncelere dalabilirsiniz. Bu düşünceleri aklınızdan daha fazla geçirdikçe altından kalkılamaz bir hal alacaktır. Bu düşüncelerden uzaklaşmanız da fayda var. Uzaklaşmak içinse yapmanız gereken tek şey düşüncelerinizi yakın çevrenizle paylaşmak olacaktır. Onların görüşlerini ve değerlendirmelerini önemsemelisiniz. Aşk hayatınız pek olumlu gitmiyor olsa da bugün bu durum değişebilir. Çok hoşlanacağınız biriyle karşılaşabilirsiniz.

 

Boğa Burcu Günlük Yorumu 18 Ocak 2020 Cumartesi (21 Nisan / 21 Mayıs)

Bugün sizi çok fazla sinirlendirecek şeyler olabilir fakat olaylara karşı sakin kalmanız sizin yararınıza olacaktır. Yaşanan olaylarda kesinlikle bir şiddet eğiliminde bulunmasanız da konuştuğunuz kelimeler karşınızdaki kişiyi çok fazla yaralayabilir ve geri dönülmez sorunlar yaşanabilir. Bu nedenle her ne olursa olsun sakin kalmaya özen göstermelisiniz. Kimseyi üzmemek, kırmamak ve kendi hayatınızı zor sokmamak istiyorsanız bunları yapmalısınız. Herşeye evet diyen bir yapıya sahipsiniz bu da sizi çok zor durumda bırakıyor. Bir an önce bu alışkanlığınızı bırakmalısınız. Çalışma hayatında ise işler istediğiniz gibi gidiyor fakat artık maddi konuları üşünmenin vakti geldi.

 

İkizler Burcu Günlük Yorumu 18 Ocak 2020 Cumartesi (22 Mayıs / 22 Haziran)

İçinizde bulunan yetenekleri gözler önüne serdiğinizden beri insanlar tarafından çok fazla takdir gören biri haline geldiniz. Ve gerek yaratıcılığınız gerekse yetenekleriniz ile çevrenizi etkilemeyi başarıyorsunuz. Siz bunun çok farkında olmasanız da insanlar sizi adeta kıskanıyor. Yaptığınız işlerde çelişkiler yaşamayı bırakmalı ve gerekirse sonuna kadar savunmalısınız. Bugün arkadaşlarınız ile yapılacak her türlü aktiviteye hazır gibi görünüyorsunuz. Aşk hayatınıza gelecek olursak partnerinizden duygularınızı gizliyor ve ona içinizde yaşadığınız duyguları tamamen yansıtamıyorsunuz. Maddi olarak şu sıralar bir sıkıntı çekmeyeceksiniz ve beklediğiniz paralar size en kısa sürede ulaşacak.

 

[PAGE]

Yengeç Burcu Günlük Yorumu 18 Ocak 2020 Cumartesi (23 Haziran / 22 Temmuz )

Bugün sizin için her ne kadar duygu anlamında çok yoğun geçse de içinizde yaşadığınız bu duyguları dışarıya yansıtmaktan çekineceksiniz. Tüm bu yaşananlara rağmen dikkat etmeniz gereken bir konu var. O konu da kıskançlık. Ne yaşarsanız yaşayın eğer birini kıskandıysanız çok mutsuz ve depresif bir ruh haline bürünüyorsunuz. Bu yaşadığınız durum patnerinize aranızda olan inanılmaz duygu bağını bitirebilir ve araya soğukluk sokabilir. Bu konuda daha dikkatli olmalısınız. Çalışma hayatınızda ise hiçbir sorun yok. Yeni fırsatlar sizi çok yakında bekliyor olacak. Maddi olarak dikkatli olmalısınız.

 

Aslan Burcu Günlük Yorumu 18 Ocak 2020 Cumartesi (23 Temmuz / 22 Ağustos )

Bugün maddi olarak bir gelişme yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz bu hareketlilik sizi çok mutlu edeceğe benziyor. Maddi hayatınızla birlikte çalışma hayatınızda da bazı hareketlenmeler olabilir. Her iki konuda da çok fazla acele etmekten kaçınmalı ve olacakları sakince izlemelisiniz. Aşk hayatınızda ise şu sıralar çok fazla gizemli olarak takılıyorsunuz. Gizem ilk başlarda karşıdaki kişiye ilginç gelse de daha sonra can sıkıcı bir hal alabilir. Bu nedenle uzatmamalı ve tadında bırakmalısınız. Sağlığınız konusunda daha dikkatli olmalısınız. Tüm sağlık sorunlarınızı yorgunluk etkiliyor. Fazla yorulmamalı ve stresten uzak durmalısınız.

 

Başak Burcu Günlük Yorumu 18 Ocak 2020 Cumartesi

Yakın çevrenizde bulunan insanların ruh hallerinden çok fazla etkileniyorsunuz. Özellikle aşk hayatınızda partnerinizin duygu değişimleri sizin de ruh halinizi ve duygu durumunuzu çok fazla etkiliyor. Yaşadığınız bu durum dolayısıyla partnerinizle aranızda istenmeyen bazı olaylar yaşanabilir. Bu nedenle daha dikkatli davranmalı ve duygu değişiminden kaçınmalısınız. Partneriniz ile çok farklı yaşantılarınızın olduğunuzu düşünüyorsunuz. Fakat sizin ayrı dünyaların insanları omanız sorunların çözülemeyeceği anlamına da gelmez. Tek yapmanız gereken karşılıklı konuşmak olabilir. Çalışma hayatında ise her şey yolunda ve sizin istediğiniz gibi ilerliyor. Ödemelerinizi zamanında yapmak size kazanç sağlayacaktır.

 

[PAGE]

Terazi Burcu Günlük Yorumu 18 Ocak 2020 Cumartesi

Şu sıralar içinizdeki kaygı duygusunu bir türü bastıramıyorsunuz. Fakat kaygılanmanızı gerektirecek herhangi bir durum şu an için bulunmuyor. İşyerinizde ve işlerinizde her şey tam da sizin istediğiniz gibi ilerleyerek ve endişe duyduğunuz için kendinize çok kızacaksınız. İş hayatınız yolunda gitse de aile hayatında durumlar biraz karışabilir. Aile içerisinde yaşanan iletişim sorunları sebebiyle aile bireyleri arasında tartışmalar meydana gelebilir ve bu konuda sizden de yorum veya yardım istenebilir. Çok sevdiğiniz kişilerin sizinle aynı düşünceye sahip olmamaları sizi çok üzecektir. Olaylar karşısında sakinliğinizi korumaya özen gösterin.

Akrep Burcu Günlük Yorumu 18 Ocak 2020 Cumartesi

Çalışma hayatınızda şu sıralar üstün bir performans göstererek kendinizi çevrenizdekilere ve iş arkadaşlarınıza kanıtlamayı başardınız. Verdiğiniz çabaların sonucunu çok güzel bir şekilde alacaksınız. Yeni tekliflerle bile karşı karşıya kalabilirsiniz. Şimdiden hazırlıklı olun. Tamda her şey sizin istediğiniz gibi ilerliyorken kendinizi duygusal olarak tatmin etmek isteyebilir ve bunun içinde sosyal bir etkinliğin parçası olabilirsiniz. Bu durum size huzurlu ve mutlu hissettirecektir. Sizi bu projelerin içerisinde görmek bazı kişilere şaşkınlık verebilir. Aşk hayatınızda ise partneriniz size dertlerini anlatmak isteyebilir. Dikkatli bir dinleyici olduğunuzu ona göstermelisiniz.

 

Yay Burcu Günlük Yorumu 18 Ocak 2020 Cumartesi

Herkesin gününü iş ve para konuları meşgul etse de sizin için bu durum pek de öyle değil gibi. Bugün iş ve para konuları sizden tamamen uzak olacak. Gününüzün büyük bir çoğunluğunu etkisi altına alacak konu ise aile sorunları olacak. Onların yaşadığı sorunlar karşısında gücünüzün yetmediğini en derine kadar hissedeceksiniz. Onlara karşı kendi bildiğiniz doğruları savunmak zorunda kalabilirsiniz. Duygusal olarak kesin konuşmalarınızın sizi etkisi altına aldığını hissedecek ve geçmişte yaşadıklarınıza özlem duyacaksınız. Sevdiklerinizle paylaşmanız gereken ne varsa paylaşmalısınız. Esnek olmak huzuru da beraberinde getirecektir.

[PAGE]

Oğlak Burcu Günlük Yorumu 18 Ocak 2020 Cumartesi

Çalışma hayatınızda yaşadığınız bazı olaylardan dolayı güvensizliğiniz hala varlığını sürdürmekte. Uzun bir süredir bir karar vermeye çalışıyorsunuz ve bu kararın konusu da finans. Artık doğru kararı vermenin zamanı sizin için geldi. Kendinizi değiştirmeye çalışırken oldukça mutsuz ve huzursuz bir ruh haline bürünüyor ve sürekli başkalarını suçluyorsunuz. Suçlu aramanıza gerek yok çünkü buradaki en büyük suçlu sizsiniz. Biraz kendinizi düşünecek ve kendinizi güvence altına almak için neler yapmanız gerektiği hakkında kararlar vereceksiniz. Olaylara düz olarak bakmıyorsunuz ve farklı açılardan bakmak size doğru yol yerine yanlış yolu gösteriyor.

 

Kova Burcu Günlük Yorumu 18 Ocak 2020 Cumartesi

Uzun bir süre ne istediğiniz hakkında bir türlü bir karara varamasanız da artık o günleri geride bıraktınız. Artık ne istediğinizi çok net bir şekilde biliyorsunuz. Hatta bu gün için bir plan bile yaptınız. Bu plan iptal olabilir fakat çok fazla üzülmemelisiniz. İstediğiniz bazı şeyler kolayca olmayabilir ya da arkadaşlarınız ile aranızda bir anlaşmazlık meydana gelebilir. Sorunu büyütmemeli ve yeni bir buluşma ayarlamalısınız. Aşk hayatınızda ise partnerinizle tartışma yaşamaktan kaçınmalısınız. O sizinle tartışmak için sorun çıkarsa bile alttan almalı ve yanlış düşüncelere kapıldığını uygunca söylemelisiniz.

 

Balık Burcu Günlük Yorumu 18 Ocak 2020 Cumartesi

Diğerleri için sıradan bir gün olsa da bugün sizin için oldukça özel bir gün olacak. İnsaları kolayca kendinize çekeceksiniz ve duygusal olarak fazla enerjik bir gün yaşayacaksınız. Bu yaşadığınız şeyler sizi çok mutlu edecektir. Aynı zamanda eğleneceğinizden de eminiz. Aşk hayatınızda ise partnerinizle olan bağınız daha da güçlenerek artacaktır. Bu da ilişkinizde yeni bir boyuta neden olabilir. Yani bugün duygusal olarak şanslı olduğunuz bir günde olacaksınız ve iyi değerlendirmelisiniz. Maddi olarak ise elinizde olana parayı katlamak istiyorsunuz yaptığınız şeyde istikrar sağlarsanız başarılı olacaksınız.