Günlük Burç Yorumları,Koç Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Boğa Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,İkizler Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Yengeç Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Aslan Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Başak Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Terazi Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Akrep Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Yay Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Oğlak Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Kova Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Balık Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları

İşte 20 Aralık 2019 Cuma Günlük Burç Yorumları…

 

20 Aralık 2019 Cuma Koç Burcu Günlük Yorumu – (21 Mart – 20 Nisan)

Bugün kendinizi duygusal ve zihinsel olarak çok dağınık hissedebilirsiniz. Çok uzun süredir çevrenizdekilere kendinizi anlatmaya çalışıyor ve onların sizi anlamasını bekliyorsunuz fakat anlaşılmadığınızı düşünüyorsunuz. Bu durum ise sizi çok yormuş. Kendinizi bu kadar yormanız bizce çok da doğru değil. Bazı şeylerin değişmeyeceğini kabullenmeli kendiniz ona göre yeni yollar çizmelisiniz. Kendinizi yormadan bazı şeylerden kurtulmanın en iyi yolu budur. İş hayatınızda bazı arkadaşlarınız normalden daha fazla üstünüze geliyor olabilir. Onlara kulak asmamalı ve kendi işinizi yapmalısınız. Davranışlarını işinizden soğumaya hatta işe gitmek istememeye kadar varabilir.

 

20 Aralık 2019 Cuma Boğa Burcu Günlük Yorumu – (21 Nisan / 21 Mayıs)

Bugün sizin için iş hayatınızda önemli gelişmelerle dolu bir gün olacağını söyleyebilir. Uzun zamandır beklediğiniz bir haber var ve bu haberin geri dönüşünü yaşayabilirsiniz. Üstelik bu geri dönüş oldukça olumlu olacak ve size yeni başarıların kapısını açacak. Sadece iş hayatınızda değil hayatınızda da yeni gelişmeler sizi bekliyor. Partneriniz hakkında hiç bilmediğiniz bazı şeyleri öğrenebilir bunun sonucunda da bir araya gelebilirsiniz. Bu buluşmada kalbinizin sesini dinlemeniz çok önemli. Kalbiniz eğer evet diyorsa gereksiz gururun size zararı olacaktır. Evet demek istiyorsanız evet deyin ve mutluluğun tadını çıkarın.

 

20 Aralık 2019 Cuma İkizler Burcu Günlük Yorumu – (22 Mayıs / 22 Haziran)

Bugün tam her şey güzel gidiyor derken iş yerinizden beklenmedik bir telefon alabilirsiniz. Ama unutmayın ki siz her zaman böyle durumların içinden başarı ile çıkarsınız. Yani kendinizi sıkıntıya sokmanıza gerek yok. Hem bu fırsat sayesinde kendinizi çevrenize ve yöneticilerinize daha iyi göstermiş olacaksınız. Yani işi geciktirmemeli ve hemen işinizin başına gitmelisiniz. Özel hayatınızda ise sizi renkli günler beklemekte. Bir arkadaş ortamı sayesinde birisi ile tanışabilir ve gönül ilişkisi kurabilirsiniz. Bu aralar arkadaş ortamlarını kaçırmamanızda da fayda var. Her davet aldığınız yere gidin ve gözlem yapın.

[PAGE]

20 Aralık 2019 Cuma Yengeç Burcu Günlük Yorumu – (23 Haziran / 22 Temmuz )

İş hayatınızda başarılı bir dönem geçiriyorsunuz buna ek olarak yeni kazanç kapıları da sizin ayağınıza gelecekmiş gibi gözüküyor. Beklemediğiniz birinden bir ek iş teklifi alabilirsiniz. Bu fırsatı geri çevirmemeniz yararınıza olacaktır. Çünkü bu ek kazanç size çok fazla bir yardım sağlaycak. Bugün sizin bazı kayıplar yaşamanızın oldukça yüksek ihtimalli olduğu bir gün. Bu yüzden değerli eşyalarınızı, takılarınızı, sizin için manevi değeri büyük olan şeyleri yanınızdan ayırmamalısınız. Gözünüz hep onların üzerinde olsun. Özel hayatınıza geldiğimizde ise aile içinden birinin sizden bir konuda yardım isteyeceğini söyleyebilir.

 

20 Aralık 2019 Cuma Aslan Burcu Günlük Yorumu – (23 Temmuz / 22 Ağustos )

Özel hayatınızla ilgili bazı olaylar yaşayacağınız bir gün olabilir. Fakat size bu olayları yaşarken cesaretli ve yeterince gerçekçi olmanızı öneririz. Cesaret ve gerçekçilik bugün sizin kurtarıcınız olabilir. Seçimleriniz konusunda ise çok arada kalacaksınız bu çok normal. Fakat en ince ayrıntısına kadar düşündükten sonra karar vermek sizin için daha iyi olur. Sizin önünüzde ise iki seçenek var. Bir tanesi aşkınız için elinizden gelen her şeyi yapmak ve doyasıya aşk yaşamak. Bir diğeri ise sevdiğiniz kişiden uzak kalacak ve başka aşklara yelken açacaksınız. Bu seçim sonucunda kazançlı taraf siz olacaksınız.

Başak Burcu Yeniay Etkileri Başak Burcu Yeniay Etkileri

 

20 Aralık 2019 Cuma Başak Burcu Günlük Yorumu –

Zor bir dönemden geçmektesiniz ve bu dönem sizin ruh halinizi de oldukça büyük derecede etkilemekte. İçinde bulunduğunuz bu duygusal durumdan dolayı da depresyona girebilirsiniz. Fakat siz bu değilsiniz. Bir an önce kendinizi toparlamalı ve içinde bulunduğunuz durumdan çıkış aramalısınız. Hangi zorlukla karşılaşırsanız karşılaşın içinden bir şekilde çıkmayı başardınız. Bu durumunda elbet bir sonu olmalı. Hayatı ertelemek hiç de size göre değil. Bu zamana kadar hep mantığınız ile yaşadınız duygularınız sadece hayatınızı güzelleştirdi. İşinizde başarılı olmak istiyorsanız içinde bulunduğunuz durumdan hemen kurtulmalı ve işinizin başına dönmelisiniz.

 

[PAGE]

20 Aralık 2019 Cuma Terazi Burcu Günlük Yorumu

Bugün sizi iş hayatınız ile ilgili konular oldukça meşgul edecek. Uzun zamandır yaptığınız bir çalışmanın karar aşamasına gelmişsiniz. Kararınızı olumsuz olarak etkilemek isteyen ve size rakip olarak karşınıza çıkmak isteyen pek çok kişi olacaktır. Onları dinlememeli ve kendi işinize bakmalısınız. Mantıklı olan ne ise kendinizi dinlemeli ve ona göre karar vermelisiniz. Maddi konularda hiç zorluk çekmeyeceğiniz bir dönemdesiniz. Aşk hayatınız ise oldukça huzurlu. Partneriniz ile çok iyi anlaşmanız huzurunuzu koruyor. Ruhsal olarak oldukça iyi geçirdiğiniz bir dönem olduğu için bu durumu çevrenize yaymanızda ve iş hayatınızda da kullanmanızda fayda var.

 

20 Aralık 2019 Cuma Akrep Burcu Günlük Yorumu

Bugün içiniz kıpır kıpır ve enerji dolusunuz. Enerjiniz hem ruhen hemde bedenen etrafınıza oldukça yansıyacaktır. Kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Ertelediğiniz ve bir türlü bitiremediğiniz işleri bitirmek için bugün iyi bir gün. Özellikle maddi olarak yapmanız gereken her şeyi yapmalısınız. Bunun için ilerleyen günlerde enerji bulamayabilir ya da uğraşmak istemeyebilirsiniz. Bugün ulaşabildiğiniz her yere ulaşamaya çalışmalısınız. Gününüz bu şekilde devam ederken akşam saatlerinde kulağınıza gelecek bazı dedikodular sizin moralinizi bozabilir. Fakat bunları duymazdan gelmeli ve sizin motivasyonunuzu düşürmesine izin vermemelisiniz. Aksi takdirde zararlı çıkacaksınız.

 

 

20 Aralık 2019 Cuma Yay Burcu Günlük Yorumu –

Bugün olumsuz birkaç olay yaşayarak güne başlayabilirsiniz. Bu olaylar aile içerisinde veya sosyal çevrenizden dolayı olabilir. Yaşanan olaylar sizi olumsuz yönde çok etkileyecek ve gün boyu etkisi altında kalacaksınız. Kendinizi ruhsal olarak yorgun hissetmeniz de mümkün. Çevrenizde bulunan ve düşüncelerinizin aynı olmadığı bazı kişiler ile tartışabilir ve onların tepkisini üzerinize toplayabilirsiniz. Mümkün olduğunca sakin ve anlayışlı davranmaya özen göstermelisiniz. Çevrenizdeki insanların üzülmemesi için hoşgörülü olmanız çok önemli. Hem de kendi huzurunuzu kaçırmamış olursunuz. Bugün sağlık ile ilgili problemlere açık olduğunuz bir gün. Dikkat etmelisiniz.

 

[PAGE]

20 Aralık 2019 Cuma Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Bugün sizin için sürprizlerle dolu bir gün olacak. Beklenmedik olayları arka arkaya yaşayabilirsiniz. İş yaşamınızda hiç beklemediğiniz kişiler tarafından ortaklık teklifi alabilir ya da yeni yatırım yapma fırsatları bulabilirsiniz. Gelecek için ise kritik kararlar almanız gereken bir gündesiniz. Bugün alacağınız bazı kararlar geleceğinizi olumsuz ya da olumlu yönde etkileyebilir. Bu nedenle çok dikkatli olmanızda fayda var. Ailenize bir üyenin daha katılma olasılığı ise çok yüksek. Çok mutlu olacağınız bir akşam geçireceğinizi söyleyebiliriz. Uzun zamandır kötü şeyler yaşasanız da artık bunları düşünmeyi bırakmalı ve anın keyfini çıkarmalısınız.

 

20 Aralık 2019 Cuma Kova Burcu Günlük Yorumu

Bugün fiziksel olarak çok çekici olacağınız bir gün tüm gözler sizin üzerinizde olabilir ve çok fazla iltifata maruz kalabilirsiniz. Üstelik bu çekiciliğiniz ve dikkat çekiciliğiniz sayesinde yeni aşklara yelken açabilirsiniz. İltifat edenler arasından doğru kişiyi seçerken dikkatli olmanızda fayda var. Daha önce yaşadığınız deneyimleri de göz önüne alarak seçiminizi yapmalısınız. Bu size çok yardımcı olacaktır. Yeni kişiler size yeni şanslar da sunabilir. İş hayatınızda ise finansal anlamda bazı kişiler tarafından kandırılıyor olabilirsiniz. Kendi işinizi kendiniz yapmaya özen göstermelisiniz. Bu sayede kandırılma olasılığınızda azalacaktır.

 

20 Aralık 2019 Cuma Balık Burcu Günlük Yorumu –

Yeni tekliflere açık olmalısınız çünkü size hayatınızı tamamen değiştirecek bir teklif gelebilir. Alacağınız bu teklif hayatınızda köklü değişiklikler meydana getirebileceği gibi sizden yaşça büyük bir kişi tarafından da verilebilir. Teklifi iyice düşünmeli ondan sonra karar vermelisiniz. Kalbinizi dinleyin bunun sonucunda en doğru cevaba ulaşmış olacaksınız. İş hayatınızda yaşadığınız tüm problemleri aşk hayatınıza yansıtmışsınız o yüzden de partneriniz ile olan ilişkiniz baya bir bozulmuş. Fakat üzülmeyin aranızdaki iletişim güçlenecek ve aşkınız her şeyin üstesinden gelecek. Sizin bu aşamada anlayışlı ve hoşgörülü olmanız ise çok büyük bir önem taşıyor.