Günlük Burç Yorumları,Koç Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Boğa Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,İkizler Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Yengeç Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Aslan Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Başak Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Terazi Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Akrep Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Yay Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Oğlak Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Kova Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Balık Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları

İşte 17 Aralık 2019 Salı Günlük Burç Yorumları…

 

17 Aralık 2019 Salı Koç Burcu Günlük Yorumu – (21 Mart – 20 Nisan)

Kişisel yetenekleriniz konusunda oldukça iyisiniz ve bu yetenekleriniz sayesinde çok önemli adımlar atacaksınız. Kendinizi çok iyi bir şekilde ifade ediyorsunuz ve bu ifade ediş şekliniz insanların dikkatini oldukça çekecek. Finansal olarak çok büyük ödüller sizi bekleyebilir hazırlıklı olmalısınız. Sizin için iyi geçecek bir gün olsa da küçük kazalar ve küçük yaralanmalar yaşayabilirsiniz. Daha temkinli olmanızda fayda var. Unutmamalısınız ki önem almanız tedavi sürecinden daha kolay olacaktır. Kendinize çok iyi bakmalı ve her türlü tehlikeye karşı dikkatli olmalısınız. Stresten uzak durmalı ve daha sakin bir gün geçirmelisiniz.

 

17 Aralık 2019 Salı Boğa Burcu Günlük Yorumu – (21 Nisan / 21 Mayıs)

 

Bugün sizin için oldukça hoş ve güzel bir gün olacak. Kendinizi huzursuz veya heyecanlı hissetseniz de odaklandığınız bazı konular kötü duygularınızı tamamen uzaklaştıracaktır. Sizi mutsuz eden duyguları uzaklaştırdıktan sonra arkadaşlarınızla ve onların arkadaşlarıyla buluşabilirsiniz. Bu buluşma size oldukça iyi gelecek hem hoş sohbet edeceksiniz hem de çok şaşıracağınız bazı olaylar öğreneceksiniz. Bu toplantıyı kaçırmamanızda fayda var. O kadar eğleneceksiniz ki bu toplanma işini daha sık yapmayı gündeme getireceksiniz. Huzursuzluklarla başlayan günün sonucu sizin için adeta mükemmel bitecek. Tabi kötü duygularınızı bir kenara bırakırsanız.

 

17 Aralık 2019 Salı İkizler Burcu Günlük Yorumu – (22 Mayıs / 22 Haziran)

 

Bugün sizin için oldukça karmaşık bir gün olacak gibi gözüküyor. Farklı insanların farklı istekleri ile karşı karşıya kalabilir ve bu istekleri yerine getirirken oldukça fazla zorlanabilirsiniz. İstekleri yerine getirirken zorlansanız da bugün yapmanız gereken işleri tamamen bitirip yetiştireceksiniz. Bu konuda içiniz rahat olsun. Zekanız ve yaratıcılığınız insanların dikkatini çekiyor ve bu konuda çok güzel övgüler alabilirsiniz. Aldığınız övgüler sizin oldukça hoşunuza gidecek. Beğenilme konusunda bazı kompleksler yaşıyorsunuz bu sorununuz da bir kenarda durmakta. Aldığınız övgüler sizi mutlu etmekle birlikte size aynı zamanda özgüven de kazandıracaktır.

 

[PAGE]

17 Aralık 2019 Salı Yengeç Burcu Günlük Yorumu – (23 Haziran / 22 Temmuz )

 

Hayatınızda sürekli bir şeyler değişiyor ya da yenileniyor siz de buna ayak uydurmakta zorlanıyorsunuz. Fakat ayak uydurmak için daha çok çabalamalı ve bunu başarmalısınız. Aksi takdirde hiçbir şeye ayak uyduramaz ve yapamadığınız şeyler arasında boğulursunuz. Eğer koşullara uyar ve uyum sürecini aşarsanız yaptığınız görev sizin için daha kolay bir hale gelecektir Bu akşam sizi çok büyük bir eğlence bekleyebilir. Eğlenmeye hazır olun. Sosyal sektörde sizi başarılı bir dönem bekliyor. Sosyal saygınlığınızı bu dönemde kazanmanız oldukça muhtemel. Daha çok çalışmalı ve çevredekiler dikkatini çekmelisiniz.

 

 

17 Aralık 2019 Salı Aslan Burcu Günlük Yorumu – (23 Temmuz / 22 Ağustos )

Çevrenizdeki kişiler size çok büyük övgülerde bulunacaklar fakat maalesef bunlar size pek de yeterli gelmeyecek. Bazı konular sizi oldukça rahatsız edecek ve bu konular bir süre daha gizli kalacak. Duygusal olarak yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Kendinizi kaybetmemeli duygularınıza hakim olmalısınız. Aksi takdirde kontrolü kaybedebilirsiniz ve toparlaması sizin için oldukça zor olacaktır. Yakın gelecekle ilgili konuları sürekli olarak düşünebilir ve bu konular hakkında kaygılar yaşayabilirsiniz. Her şeyi oluruna ve akışına bırakmanız sizin için daha iyi olacaktır. Kendinizi üzmeniz ve konuyu sürekli düşünerek çıkmaza sokmanız doğru değil.

 

17 Aralık 2019 Salı Başak Burcu Günlük Yorumu –

Aile ilişkileriniz hakkında yaşadığınız her durum bugün sizin gündeminizi fazlaca meşgul edecektir. Hatta diğer günlük hayatınızda yaptığınız her şeyi bir kenara bırakabili ve sadece bu konu ile ilgilenebilirsiniz. İş hayatınızda istediğiniz bazı şeyler var fakat bu istediğiniz şeyler olacak ve işiniz oldukça yolunda gidecek. Bu da sizi büyük ölçüde rahatlatacaktır. İş konusunda rahat olmalısınız. Daha fazla çalışmayı bırakmalı ve akşamları dinlenmeyi seçmelisiniz. Kendinizi biraz daha maneviyata adamanız iç huzurunuzun yükselmesine katkı sağlaybilir. Yeterince enerji depoladığınızdan emin olmalısınız çünkü tamamen enerji dolu ve hareketli bir gün sizi bekliyor.

 

[PAGE]

17 Aralık 2019 Salı Terazi Burcu Günlük Yorumu

Bugün pek de beklemediğiniz sorunlar ile karşı karşıya kalmanız mümkün olabilir. Özellikle ticari hayatınız konusunda bu durum akşam saatlerine kadar devam edebilir. Akşama kadar bu sıkıntılı durum devam etse de öğle saatlerinde bir süre ara gelebilir. Öğleden sonra bir sürpriz yapmaya hazırlıklı olmalısınız. Sürprizi gerçekleştiremeyebilirsiniz fakat hazırlıklı olmanız da fayda var. Çünkü en mükemmel anın ne zaman geleceğini asla bilemezsiniz. Endişelerinizi bir kenara bırakmalı ve hayatınızı yaşamalısınız. Endişe size bir şeyler kazandırmaz aksine hayatınızı daha da kötü bir hale getirir. Eğer mutlu olmak istiyorsanız endişelenmeyin.

 

17 Aralık 2019 Salı Akrep Burcu Günlük Yorumu

İnsanları etkilemek hatta yöneticilerin dikkatini çekmek ve gözlerine girmek için oldukça güzel bir gün. Bunu başarmanızın ihtimali bugün oldukça yüksek. Çevrenizdeki kişilere duygularınızı ifade edemediğinizi düşünüyorsunuz. Duygularınızı ifade etmek için de oldukça güzel bir gün olduğunu söyleyebiliriz. Bugün insanlarla olan iletişiminiz oldukça yüksek. İş hayatınızda oldukça hareketli olacak ve kendinize çizdiğiniz proje yol haritasını tek tek gerçekleştireceksiniz. Projelerinizi gerçekleştirirken gözlerinizi ve kulaklarınızı açık tutmanızda fayda var. Karşınıza çıkan tüm fırsatları değerlendirmeli ve düşündükten sonra karar vermelisiniz. Fırsatları direkt olarak reddedmekten kaçınmanız sizin için iyi olacaktır.

 

 

17 Aralık 2019 Salı Yay Burcu Günlük Yorumu –

Gösterdiğiniz çalışmaların ve yaptığınız şeylerin sizin için takdir görmesi ve övülmesi oldukça önemli olabilir. Fakat bazı durumlarda insanların gözünden kaçabilir ya da ilgilenmeyebilirler. Bu gayet normaldir ve kendinize bunu kabullendirmeniz gereklidir. Sırf birileri çalışmalarınızı beğenmiyor diye çalışmayı bırakmamalı ve inancınızı kaybetmemelisiniz. Çalışmalarınızı etkilemesi psikolojik olarak çok doğaldır fakat yaptığınız şeyleri tamamen bırakmanız çokta doğru değildir. Muhtemel olarak birkaç sene sonra istediğiniz başarıya ulaşacak ve övgüye hiç ihtiyaç duymayacaksınız. Ya da çevrenizdekilerin düşüncelerine önem vermeyen biri haline gelebilirsiniz. Çok kafanıza takmamalı ve yaşantınıza devam etmelisiniz.

 

 

[PAGE]

17 Aralık 2019 Salı Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Bugun genel olarak duygularınız zihninizi oldukça meşgul edebilir. Duygusal olarak düşünmeniz ve bu şekilde hareket etmeniz size bazı zararlar verebilir. Duygusal yanınızdan faydalanmak isteyen kötü niyetli insanlar olabilir. Bu nedenle ruh halinizi dışarıya çok fazla yansıtmamanızda fayda var. Duygularınızı kontrol edebilme gücü sizde var. Eğer konrol edemeyeceğinizi düşünüyorsanız başarıya giden bu uzun yolculukta pek çok sorun ile karşılaşmanız mümkün olacaktır. Güçlü olmalısınız ve önünüze gelen tüm engelleri bu gücünüz sayesinde kolayca yenmelisiniz. Hiçbir zaman kendinizi bırakmadınız ve her şeyin üstesinden geldiniz. Size mücadele etmek çok yakışıyor.

 

17 Aralık 2019 Salı Kova Burcu Günlük Yorumu

Kendinizi çevrenizdekilere ıspatlamanız gerekiyor ve sizde bunun farkındasınız. Yapacağınız tek şey ise çok çalışmak ve kendinizi göstermek. Zorlu koşullarda çalışmak çevrenizdekileri tatmin edecektir. Başarısız olan ve zorluklarla dolu olan siz değilsiniz içerisinde bulunduğunuz sistem. Özel hayatınızda bazı şüpheleriniz bulunmakta. Bu şüphelerinizin içerisi boş ve bir kenara bırakmanız sizin için daha iyi olacak. Aksi takdirde zarar gören taraf siz olacaksınız. Akşam saatlerinde kendi isteğiniz ile bazı insanların kalbinde yer edebilirsiniz. Hayat size birden fazla yol sunacaktır. Bu yollar arasında en doğru olanını bulmak ise sizin elinizde.

 

 

17 Aralık 2019 Salı Balık Burcu Günlük Yorumu –

Parasal konularda oldukça şanslı olduğunuz ve kazançlı olacağınız bir gün geçireceksiniz. İş hayatınızdan ya da yurt dışına yaptığınız bazı yatırımlarınızdan bu parayı kazanma ihtimaliniz çok yüksek. Maddi olarak bir zorluk yaşamayacak ve oldukça rahat olacaksınız. Bu da sizi oldukça motive decektir. Halkla ilişkiler veya ağ ile ilgili yeteneklerinizi şu sıralar ortaya çıkarmanızda fayda var çünkü iş hayatınızda oldukça işinize yarayacak. Yeni iş anlaşmaları bu yetenekleriniz ile karşılaştığında daha da kolaylaşacaktır. Önünüze çıkan avantajlardan faydalanmalısınız. Bu size daha çok maddi konuda büyük getiriler sunacaktır.