ESKİŞEHİR'den binlerce taraftar yarın akşam oynanacak Eskişehirspor-Göztepe TFF 1'inci play off final maçı için Antalya'ya gidecek. Eskişehirspor kulübü Başkanı Halil Ünal, "Süper Lig'e çıkma kupasını alıp Eskişehir'e dönmek istiyoruz" dedi.

Eskişehirsporlu futbolcular, Göztepe maçı hazırlıklarını kamp yaptıkları Antalya Belek'te sürdürüyor. Kulüp Başkanı Halil Ünal, büyük sıkıntı çektikleri sezonu geride bırakmaya hazırlandıklarını söyledi. Ünal, "Olumsuzlukları hiçbir zaman dert etmedik. Göztepe engelini geçip yeniden Süper Lig'e döneceğimize inanıyoruz. Taraftarlarımızın da desteğiyle Süper Lig'e çıkma kupasını alıp Eskişehir'e dönmek istiyoruz" diye konuştu.

Antalya'da yarın saat 21.30'da başlayacak Eskişehirspor-Göztepe karşılaşması için Eskişehir'den binlerce taraftar otobüslerle ve özel araçlarla Antalya'ya gidecek. Taraftar otobüsleri yarın sabah saat 08.00'den itibaren Atatürk Bulvarı Migros mağazası ile Sakarya 2 Caddesi Sıhhiye Kavşağı'ndan Antalya'ya hareket etmeye başlayacak. Taraftarların dolduracağı otobüsler 10'ar araçlık konvoylar halinde Antalya'ya hareket edecek. Eskişehir'den Antalya'ya ilçe belediyelerden de otobüsler kaldırılacak. Eskişehirsporlu tarftarlar için ayrılan 14 bin kişilik tribünün dolması bekleniyor.

Antalya'ya gidemeyecek olan taraftarlar için de Eskişehir'de dev ekranlar kurulacak. Ekranlardan biri eski Atatürk Stadyumu'na, diğerleri de Odunpazarı Meydanı ile Espark Alışveriş Merkezi'nin yanına kurulacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri taraftarları eski Atatürk Stadyumu'nda kurulacak olan dev ekrandan Eskişehirspor-Göztepe maçını izlemeye davet ederek, "Küme düştüğümüz eski stadyumda yeniden dirilmek adına Play-Off maçını izlemek için tüm Eskişehirspor taraftarını eski stadyuma bekliyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek

Eskişehir, Antalya'ya Çıkarma Yapacak

Eskişehir, Antalya'ya Çıkarma Yapacak

Eskişehir, Antalya'ya Çıkarma Yapacak

Eskişehir, Antalya'ya Çıkarma Yapacak

Eskişehir, Antalya'ya Çıkarma Yapacak

DHA