Günlük Burç Yorumları,Koç Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Boğa Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,İkizler Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Yengeç Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Aslan Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Başak Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Terazi Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Akrep Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Yay Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Oğlak Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Kova Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Balık Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları

İşte 16 Aralık 2019 Pazartesi Günlük Burç Yorumları…

 

16 Aralık 2019 Pazartesi Koç Burcu Günlük Yorumu – (21 Mart – 20 Nisan)

Şu sıralar uzun seyahatler, araştırmanız gereken konular, yurtdışı ve yurt içindeki iş hayatı hukuksal konular, eğitim hayatı gündeminizi oldukça meşgul edecek konulardır. Öyle ki bu konular sizi yıl sonuna kadar da meşgul edebilir. Çevrenizde mevki ve statü sahibi pek çok insan bulunuyor bu konularda onlardan destek almanız büyük önem taşıyacaktır. Hafta sonu çalışanlar için kendinizi iş yerinde ifade etmekte biraz zorlanabilirsiniz. Taşınma, yer değiştirme gibi konular aklınızı çok fazla meşgul etmekte. Bir an önce bir karar vermeniz gerekli bu durum sizi oldukça etkiliyor.

 

16 Aralık 2019 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Yorumu – (21 Nisan / 21 Mayıs)

Maddi konularda şu sıralar oldukça rahat olduğunuz bir dönemin sonuna geldiniz ve maalesef ödemelerinizi tekrardan gözden geçirip daha dikkatli harcamalar yapmanız gereken bir döneme giriş yaptınız. Yeni kazançlar ve fırsatlar önünüze gelebilir. Bunları hemen göz ardı etmemeli ve değerlendirmelisiniz. Özellikle mesleğinizi destekleyecek işlere tekrardan bakın. Gerçekleştirmek istediğiniz yurtdışı seyahati önceleri sorun çıkarsa da o sorunlar ortadan kalkacak ve istediğiniz seyahate gideceksiniz. Sizi oldukça sürprizlerle dolu bir maddi durum ve kariyer beklemekte. Önce düşünüp ne yapacağınıza ondan sonra karar vermelisiniz. Aksi takdirde sorunlar çıkabilir.

 

16 Aralık 2019 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Yorumu – (22 Mayıs / 22 Haziran)

Fiziki görüntünüz ve sağlığınızı ilgilendiren konular şu sıra oldukça sizi meşgul edebilir. Ortaklık kurduğunuz kişi, eşiniz ya da sevgiliniz ile stres yaratacak ortamlardan kaçınmalısınız. Aranızdaki bağ stres yüzünden sarsıntıya uğrayabilir. İş hayatınızda sizi hiç beklemediğiniz ve aniden gelen sürprizler karşılayabilir. İletişim ile ilgili konular da yaşamanız mümkün. Ne yaşarsanız yaşayın sakin olmaya özen göstermelisiniz. Partneriniz ile aranızda yanlış anlaşılmalar, hayal kırıklıkları olabilir. Özellikle iş hayatınızda olan iletişiminize dikkat etmeli ve her söylenene inananmamalısınız. Söylenen şeyleri araştırmanızda fayda var. Yatırım yapmak için uygun bir dönemdesiniz.

 

[PAGE]

16 Aralık 2019 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Yorumu – (23 Haziran / 22 Temmuz )

Hayatın tüm kontrolü sizin elinizde olmayabilir. Bu nedenle de riskli durumlardan uzak durmalı ve özellikle finansal alanlarda risk almaktan kaçınmalısınız. Yakın bir arkadaşınız sizden yardım isteyebilir ona yardım etmekten kaçınmamalısınız. Şu sıralar hislerinizin kuvvetleneceğini ve rüya bilinçaltı gibi konuların dikkatinizi çekeceğini söyleyebiliriz Sağlığınıza dikkat etmelisiniz özellikle bel, böbrek ve genital bölgenizde hastalıklar meydana gelebilir. Uzun zamandır istediğiniz ve çalıştığınız şeye çok yaklaşmış olabilirsiniz. Fakat ulaşmanız durumunda tembellik etmemeli ve önceki gibi çabalamaya devam etmelisiniz. Tembellik ederseniz işlerinizi yetiştiremeyecek ve zorlanan siz olacaksınız.

 

16 Aralık 2019 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Yorumu – (23 Temmuz / 22 Ağustos )

Sosyal çevreniz ile şu dönem oldukça iyisiniz. Bu durumu değerlendirecek ve birlikte kazanç sağlayacak işler yapacaksınız. Özellikle partneriniz veya çocuklar ile stresli konulara ve ortamlara girmemeye çalışmalısınız. Hayatınıza bazı insanlar girecek ve bazı insanlar çıkacak bu dönemde buna hazırlıklı olmanız önemli. Kafa karışıklıkları ve hayal kırıklıkları peşinizi bırakmıyor. Eğer riskli yatırımlar yapmak istiyorsanız ve bu sizi düşündürüyorsa en uygun zamanın bu zaman olmadığını söyleyebilir. Yaratıcı yanlarınızı bu dönemde ortaya çıkarmanız sizin için oldukça faydalı olacak. İş hayatınızda ise sizi oldukça büyük fırsatlar beklemekte.

 

16 Aralık 2019 Pazartesi Başak Burcu Günlük Yorumu –

Aşk hayatınızda hareketlenme söz konusu olacak. Eğer yalnızsanız yeni aşklara yelken açmak için hazır olun. Üstelik karşılaşacağınız kişiler istediğiniz gibi romantik kişiler olacak. Bununla birlikte hobiler edinebilir, hayattan zevk almayı deneyebilirsiniz. Sizi oldukça neşeli ve güzel günler bekliyor. Özel hayatınızda ne kadar neşeli olursanız olun kontrolü kaybetmemelisiniz. Bunun zararını görebilirsiniz. Çocuk sahibi olmak istiyorsanız bu dileğiniz bu dönemde gerçekleşebilir çocuk sahibi olanlar için ise çocuklarının hayatında olumlu gelişmeler yaşanacaktır. Taşınabilir, evinizi değiştirmek ve yenilemek isteyebilirsiniz. Misafirlere hazırlıklı olmalısınız, bu sıralar evinizden misafir pek de eksik olmayacak.

 

[PAGE]

16 Aralık 2019 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Yorumu

İş hayatınızda yöneticilerle olan ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. İstediğiniz mevkiye gelmeniz için size en çok yardım edecek kişi onlardır. Hayatınızı değiştirmek istiyor ve bunun için fırsatlar kolluyorsunuz bu fırsatlar bu dönemde karşınıza çıkabilir. Yurtdışında olan işler ya da kişiler ile ilgili olan konularda olumlu yanıtlar alacaksınız. Yanlış anlaşılmalar ve iletişim problemleri olabilir. Bu konulara karşı anlayışlı davranmanız önemlidir. Kendinizi anlatmakta da bir takım problemler yaşayabilirsiniz. Yıl bitmeden karşınıza büyük sürprizler ve fırsatlar çıkabilir. Bu konular ise aile, borçlar, miras, burs konuları hakkında olabilir. Hazırlıklı olun.

 

16 Aralık 2019 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Yorumu

Finansal kazançlar arayışı içerisindesiniz. Fakat gezegenler kazançlar ile kayıplarınızın hemen hemen bir olacağını gösteriyor. İş hayatınızı ilgilendiren önemli fırsatlar ve sözleşmeler meydana gelebilir. Finansal olarak sizi ve çevrenizdekileri oldukça sürprizli bir dönem bekliyor. Dalgın, alıngan ya da hassas olacağınız bir dönemdesiniz. Bu duygusallığınız ve dalgınlığınız size finansal konularda yanlış kararlar verdirebilir. Bu nedenle daha dikkatli davranmanız gerekli. Ani ve aceleci hareketlerden kaçınmalısınız bu durum sizin unutkanlık yaşamanıza ve eşyalarınızı kaybetmenize neden olabilir. Hayatınızda yenilikler ve yeni seyahatlar görünüyor. Bir fikri büyütüp genişletebilirsiniz.

 

16 Aralık 2019 Pazartesi Yay Burcu Günlük Yorumu –

İkili ilişkilerde devam edip etmeyeceğinizin kararını vereceğiniz bir dönemdesiniz. Bu hem iş hayatınızı hem de özel hayatınızı etkileyecektir. Kötü giden ilişkiler Dolunay’ın sizin üzerinizde kuracağı olumlu etki sonucunda bitebilir. Aileniz ya da taşınmanız hakkında hiç beklemediğiniz ani sürprizler yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde stres yaşayabilirsiniz bu stresi en aza indirmelisiniz. Söylemleriniz, tavırlarınız, hareketleriniz insanlar tarafından yanlış anlaşılabilir. Bu nedenle biraz eleştirilere maruz kalabilirsiniz. Hassas ve alıngan olabilir ve eleştirilmeniz durumunda duygularınıza hakim olamayabilirsiniz. Maddi konuda ise şans adeta sizden yana. Önünüze büyük fırsatlar çıkacak bunları değerlendirmeniz de yarar var.

 

[PAGE]

16 Aralık 2019 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Bazı gizli saklı konuların ortaya çıkması an meselesi. İş hayatınızda ise bazı değişmeler ve gelişmeler meydana gelebilir. Bu değişim ise sizin daha fazla çalışmanız ve yorulmanız anlamına gelmektedir. Daha çok çalışmanız da sağlığınızda bir takım sorunlara yol açabilir. Bel bölgesi ve uyluk kısmındaki sorunlara dikkat etmelisiniz. Diyet ya da spora başlayabilir ve sağlıkla ilgili konularda bir doktordan yardım alabilirsiniz. Size gelen her bilgiye inanmamalı ve araştırdıktan sonra değerlendirmelisiniz. Kulağınıza gelen bazı şeyler canınızı oldukça sıkacak. Önünüze sizi çok şaşırtacak büyük fırsatlar ve sürprizler çıkabilir.

 

16 Aralık 2019 Pazartesi Kova Burcu Günlük Yorumu

Aşk hayatınız ve çocuklar ile olan ilişkileriniz şu sıralar oldukça ön plana çıkacak. Güç ve iktidar konusu sizi biraz yorsa da romantik günler sizi bekliyor. Çocuk sahibi olmayı planlayanlar için bu dönem oldukça verimli bir dönem olacak. Maddi olarak sürpriz harcamalara karşı kendinizi hazırlamanızda yarar var. Finansal olarak karışıklıklar yaşayabilirsiniz. Ödemelerde gecikmeler, unutmalar yaşamanız bu dönemde olağandır. Sizin için de büyük fırsatlar ve şanslar kapıda bekliyor olabilir. Özellikle yatırım yapmayı planlayanlar için güzel haberler çok yakında. Yeni yıla girmeden içinde bulunduğumuz yıl size oldukça cömert davranacak.

 

16 Aralık 2019 Pazartesi Balık Burcu Günlük Yorumu –

Yer değiştirme, taşınma, aile gibi konular gündeminizi oldukça etkileyecektir. Bu işlerle ilgili olarak üzerinizde baskı ve stres hissedebilirsiniz. İş ve kariyeriniz konusunda karşınıza istemeyen olaylar yaşanabilir gücünüzü toplamalı ve savaşmalısınız. İş hayatınızda mesleğinizi ilgilendiren konularda daha yavaş ve sakin davranmanız sizin için faydalı olacaktır. Kendinizi sağlama aldıktan sonra bazı girişimlerde bulunmanız da fayda var. Batabilir ve rahatsız edici konularla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sosyal çevreniz ya da arkadaşlarınız sizin önünüze pek çok fırsat sunabilir. Size sandığınızdan daha iyi gelecek sürpriz bir yolculuğa çıkabilirsiniz.