Günlük Burç Yorumları,Koç Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Boğa Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,İkizler Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Yengeç Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Aslan Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Başak Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Terazi Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Akrep Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Yay Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Oğlak Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Kova Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Balık Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları

İşte Günlük Burç Yorumları…

 

Koç Burcu Günlük Yorumu 16 Ocak 2020 Perşembe (21 Mart 16 Ocak 2020 Perşembe 20 Nisan)

Bugün sizin için oldukça zorlu geçebilir. Her şey sizin üzerinize geliyormuş gibi hissedebilirsiniz. Yaşadığınız bazı şeyleri olduğundan daha farklı ve daha yanlış anladığımız için kızgın ya da kırgın olabilirsiniz. Bu kızgınlığınızın sizin öfkenizi büyütmesine izin vermemelisiniz. Yaşadığınız hayal kırıklığı da bu olanların üzerine adeta tuzu biberi olacak. Fakat her şeye kızıp onları kendi haline bırakmak yerine olayları anlamaya çalışmalı ve onlara birer şans vermelisiniz. Aile hayatınızda her şey yolunda gözüküyor. Akşam saatlerinde onlarla bir yemeğe katılma şansı yakalayabilirsiniz. Günün sonunda tüm yaşadıklarınızı unutturacak bir sürprizle karşılaşabilirsiniz.

 

 

Boğa Burcu Günlük Yorumu 16 Ocak 2020 Perşembe (21 Nisan / 21 Mayıs)

Özel hayatınızda yaşanan bazı olaylar hayatınızın diğer taraflarına da etki ediyor ve bu durum sizi çok rahatsız ediyor olabilir. Eğer bu problemden kurtulmak istiyorsanız sorunun çözümünü bulmalı ve o problemden kökünden kurtulmalısınız. Partnerinizle uzun zamandır oturup bir şeyler konuşmak istiyorsunuz. Eğer duygularınıza hakim olabilirseniz bugün konuşmak için uygun bir gün olabilir. Maddi olarak harcamalarınıza pek dikkat etmiyorsunuz. Bu harcamalarınız sizi parasal konuda biraz sıkabilir. Daha dikkatli harcamalar yapmalısınız. Hiç beklemediğiniz bir anda nakit ihtiyacı duyabilirsiniz. Bu nakit sizin için çok önemli olabilir. Bu nedenle özellikle nakit bulundurmalısınız.

 

 

 

İkizler Burcu Günlük Yorumu 16 Ocak 2020 Perşembe (22 Mayıs / 22 Haziran)

Karşınıza hiç fırsat çıkmadığını düşünüyorsunuz. Bu nedenle de sürekli olarak kendinizi şu sıralar şanssız olarak nitelendiriyorsunuz. Fakat gözünüzü daha çok açık tutarsanız etrafımızda bulunan fırsatları daha kolay görebilirsiniz. Dikkatli olmanızda fayda var. Eğer çok sevecen ve neşe dolu olursanız her şey yolunda gidecektir. Sürekli olarak kötü şeyler düşünürseniz başınıza sürekli kötü şeyler gelecektir. Bu nedenle daha çok enerjinizi toplamalı ve daha hareketli olmalısınız. Kötü düşüncelerden uzaklaşın. Kendinize güvenmeli ve iç sesinizi dinlemelisiniz. Eğer iç sesiniz size hiçbir sorun olmadığını söylüyorsa o yolda ilerlemeye devam etmelisiniz.

[PAGE]

Yengeç Burcu Günlük Yorumu 16 Ocak 2020 Perşembe (23 Haziran / 22 Temmuz )

Yaşadığınız bazı duyguları çevrenizden çekindiğiniz için saklama gereği duyuyorsunuz. Fakat bu çok yersiz bir şey. Ne yaşıyorsanız onu yansıtmalısınız. Duygu insana ait en güzel özelliklerden biridir. Korktuğunuzu, çekindiğinizi, sevindiğinizi belli etmelisiniz. Yaşadığınız bu olay sizi olduğunuzdan daha farklı biri olarak gösteriyor. Bu da arkadaş veya iş ilişkilerinizde sorunlar yaşanmasına neden olabilir. Bırakın insanlar sizi olduğunuz gibi sevsin. Bugün sağlık konusunda bir takım problemler yaşayabilirsiniz. Eğer alerjiniz varsa yedikleri izle daha çok dikkat etmelisiniz. Alerjiniz hem hafta sonunuzu hem de haftanın ilk günlerini büyük ölçüde etkileyebilir.

 

Aslan Burcu Günlük Yorumu 16 Ocak 2020 Perşembe (23 Temmuz / 22 Ağustos )

Bugün sizin gününüz diyebiliriz. Güne oldukça enerjik ve mutlu başlayacaksınız. Bu da sizin güne olan motivasyonunuzu tamamen arttıracak. Uzun süredir çalışmalar yaptığınız ve sonunda karşılığını aldığınız bazı çabalarınız bu güne mutlu başlamanızı neden olmuş. Bir şeyler üretmek ve onu en iyi şekilde bitirmek sizin için en güzel motivasyon kaynağı ve bu işi çok güzel yapıyorsunuz. Fakat bu yoğun çalışma döneminden sonra artık kendinize vakit ayırma vaktiniz geldi diyebiliriz. Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmeli ve onlara karşı soğuk davranmamalısınız. Değerlendirme aşaması çok uzun sürmeyecektir kısa sürede sizin için en iyi fırsatın hangisi olduğunu bulacaksınız.

 

Başak Burcu Günlük Yorumu 16 Ocak 2020 Perşembe

Zor günler geçirdiğiniz ve geçireceğiniz söyleyebiliriz. Yaşadığınız bazı olaylar sizi acil kararlar vermek zorunda bırakmış olabilir. Yaşadığınız şeyi daha da kötü hale getirmek yerine ondan nasıl daha kolay kurtulmalı yolunu bulmalısınız. İçinizde bir yerlerde bunun gücü var. Kararlılığımız ve azminizle her şeyin üstesinden gelebilirsiniz unutmayın. Eski arkadaşlarınızın ya da çevrenizin yaşadıklarımız hakkında karar vermelerini ve onlar hakkında yorum yapmalarını pek önemsememelisiniz. Eğer kendi iç sesinizi dinlerseniz hiç kimseye ihtiyaç duymadığınızı göreceksiniz. İçinde bulunduğunuz durumun daha kötü bir hal almasına izin vermeyin. Yılmadan yeni yollar denemelisiniz.

 

[PAGE]

Terazi Burcu Günlük Yorumu 16 Ocak 2020 Perşembe

Uzun zamandır yeni adımlar atmak için adeta fırsat kolluyorsunuz. O zaman size müjdeyi verelim çünkü bugün düşündüğünüz yenilikler için oldukça güzel bir gün gibi görünüyor. Aynı zamanda bunun için uzun bir zamanınız olacak. İçinizde bir yerlerde olan cesareti ortaya çıkartmalı ve sizi şu ana kadar engelleyen ne varsa onlardan kurtulmalısınız. Şu an tam da hayatınızın değişeceği aşamada olabilirsiniz. Eğer bugün harekete geçmezseniz hayatınızın diğer kalan bölümünü keşkelerle geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Kendinizi motive etmelisiniz ve yapacağınıza inanmalısınız. Sizin için artık her şey daha da güzel bir hal alabilir.

 

Akrep Burcu Günlük Yorumu 16 Ocak 2020 Perşembe

Bugün sizin için yeni başlangıçların ve yepyeni adımların günü olabilir. Güne bu düşüncelerle ve oldukça mutlu şekilde başlayacaksınız. Başkalarının ne dediğine çok fazla önem verseniz de artık bu huynuzu bir kenara bırakmalısınız. Olumsuz yorumların sizi etkilemesine asla ama asla izin vermemelisiniz. Kendinize zaman ayırın ve gürültüden uzak sakin bir gün geçirin. Çevrenizdeki insanların bu sakinliği bozmasına ve rahatsız etmesine asla izin vermeyin. Dinlendiğinizden tam emin olduğunuzda ve tatmin olduğunuzda tekrar normal hayata dönemeye özen gösterin. Akşam saatlerinde bir davete katılabilirsiniz. Bu davet size yeni fırsatlar sunacaktır.

 

Yay Burcu Günlük Yorumu 16 Ocak 2020 Perşembe

Yaşadığınız olaylardan dolayı son zamanlarda biraz boşvermiş davranıyorsunuz. Bu boşvermişlik artık öyle bir hal almış ki bu ruh halinizden siz bile sıkılmışsınız. Bugün sizin için yeni bir gün ve kendinizi yeniliyebilmek, bu ruh halinden çıkmak için oldukça güzel bir gün. Bu günü değerlendirmek ise tamamen sizin elinizde. Kendinizde bu enerjiyi görmeniz çok önemli. İçinizdeki savaşı bitirin ve bir yerden içinde bulunduğunuz halden kurtulmayı amaçlayın. Her şey sizin için daha güzel bir hal alabilir. Eğer tereddütleriniz varsa bunlardan bir an önce kurtulun. Yürüdüğünüz yoldan şaşmayın.

 

[PAGE]

Oğlak Burcu Günlük Yorumu 16 Ocak 2020 Perşembe

Bu sabah sizin için çok önemli olan bir şey hakkında haber alarak güne başlayabilirsiniz. Hiç beklemediğiniz bu haber belki de size hayatınızın en güzel ve en özel döneminin başlangıcı şeklinde gelebilir. Mutluluk dolu günlere hazırlıklı olmanızda fayda var. Hayatınız tam anlamıyla değişebilir bu nedenle hayatınızı yeniden kurmaya hazırlıklı olmalısınız. Şuana kadar kullandığınız kararlılığınız, mücadeleniz bu dönemde daha da fazlalaşabilir. Her şeye rağmen inatla savaşacağınızdan emin olun ve kendinize olan güveniniz tamamen toplayın. Hedefinize tutkuyla ve neşeyle yaklaşmanız çok önemli. Daha önce olduğu gibi bu kez de yenilmez olduğunuzu bilmelisiniz.

 

Kova Burcu Günlük Yorumu 16 Ocak 2020 Perşembe

Hayatınızda bazı şeylerin bittiği bir dönemde olabilirsiniz. Fakat kabul etmeliyiz ki her biten şey kötü değildir. Eğer bir şey bitiyorsa yeni bir şeyin başlamasına da neden oluyor demektir. Yani aslında öncekinden daha da güzel şeyler yaşamak için size sunulan güzel fırsatlardan biridir. İç sesinize güvenmeniz bu aşamada çok önemli. Yakında önünüze çok güzel şeyler çıkacak. Size bu sıralar çok cazip bulacağınız bazı teklifler sunulabilir. Bu teklifleri en iyi şekilde değerlendirmeyi ve göz ardı etmemeyi denemelisiniz. Maddi olarak kredi kartı harcamalarınıza daha çok dikkat etmelisiniz. Aksi takdirde maddi olarak sıkıntı yaşayabilirsiniz.

 

Balık Burcu Günlük Yorumu 16 Ocak 2020 Perşembe

Aşk hayatınızda partnerinizi çok ihmal ettiğinizi söyleyebiliriz. Ona yeterince zaman ayırmıyor ve içinizdeki sevgiyi tam anlamıyla gösteremiyorsunuz. Bugün partnerinize ve kendinize zaman ayırmalısınız. Bu sayede aranızdaki bağ daha da güçlenecektir ve soğukluk tamamen ortadan kalkacaktır. Romantik bir günün sizi beklediğini söyleyebiliriz. Fakat bu zaman diliminde partnerinize sevginizi, ilginizi, şefkatinizi ve ona olan tutkunuzu tamamen göstermeniz çok önemli. Çıkacak tartışmalara karşıda daha çok alttan almalısınız. Çevrenizde bulunan kişilere enerji dağıtabilirsiniz. Karşılaştığınız kişilere gülümseyerek yaklaşırsanız onlardan da aynı şekilde karşılık alacaksınız. Hem siz hem de karşınızdaki kişi mutlu olacak.