BEYLİKDÜZÜ Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Yunus Emre gecesi düzenledi. Yunus Emre felsefesinin sahneye taşındığı gecede, sanatçı Ayla Demirtaş ve ekibi halk ozanının ilahilerini ve şiirlerini seslendirdi. Diğer taraftan Beylikdüzü Belediyesi Halk ve Modern Dans Oyunları grubu başarılı bir performans sergiledi.

"YUNUS EMRE'Yİ ANLAMAK DERİN BİR BAKIŞ AÇISI GEREKTİRİYOR"

Ay boyunca çeşitli etkinlikler düzenlemeyi planlayan Beylikdüzü Belediyesi, bu kez tasavvuf ve halk şairi Yunus Emre'yi andı. "Yaratılanı hoş gör, Yaradan'dan ötürü" sözünü bir kez daha hatırlatan usta sanatçı Ayla Demirtaş, konser boyunca ekibi ile birlikte Yunus Emre'den kesitler sundu. Sanatçı Demirtaş, Yunus Emre'yi anlamanın derin bir bakış açısı gerektirdiğini belirterek, sahnede vokal ve solistleri ile birlikte unutulmaz bir geceye imzasını attı. Tüm ekip adına sanatçı Demirtaş'a konser sonunda çiçek takdim edildi.

Yunus Emre gecesinden öncesinde de Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü'nün halk ve modern dans kursiyerlerinin hazırladığı folklor ve modern dans gösterisi sunuldu. Hünerlerini sergileyen yetenekli gençler, izleyicilerden büyük alkış aldı. Ramazan ayı boyunca her cuma ve cumartesi günleri devam edecek olan, Survivor etkinliğinde ise çocuklar heyecan içinde yarıştı.

(FOTOĞRAFLI)

Beylikdüzü'nde Yunus Emre Gecesi Düzenlendi

Beylikdüzü'nde Yunus Emre Gecesi Düzenlendi

Beylikdüzü'nde Yunus Emre Gecesi Düzenlendi

Beylikdüzü'nde Yunus Emre Gecesi Düzenlendi

DHA