Günlük Burç Yorumları,Koç Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Boğa Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,İkizler Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Yengeç Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Aslan Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Başak Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Terazi Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Akrep Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Yay Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Oğlak Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Kova Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Balık Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları

İşte 15 Aralık 2019 Pazar Günlük Burç Yorumları…

 

15 Aralık 2019 Pazar Koç Burcu Günlük Yorumu – (21 Mart – 20 Nisan)

Bugün biraz yalnız kalıp hayatınızın geri kalanına yön vermek isteyebilirsiniz. Biraz zorluklar yaşadığınız doğru. Fakat bu zorlukların sonucun de iyi şeylerin olduğunu düşünmek daha çok katlanmanızı sağlayabilir. Hatta kendinizi böyle düşünerek daha iyi hissedebilirsiniz. Hayatınızda önemli olan ve sevdiğiniz kişiler ile iletişime geçmek sizi mutlu edebilir. Bugün sevdikleriniz ile birlikte olun. Ve kendinizi hep pozitif düşünmeye zorlayın. Hayat bu sayede daha çekilir bir yer olacak. Bugün sizin için hayat yeni sürprizler hazırlıyor. Sürprizleri ve yeni başlangıçları sevenler için oldukça heyecanlı günler sizleri bekliyor, hazır olun.

 

15 Aralık 2019 Pazar Boğa Burcu Günlük Yorumu – (21 Nisan / 21 Mayıs)

Bugün sizi oldukça zor bir gün bekleyebilir. Gün içerisinde sizi oldukça zorlayan olaylar ile karşı kaşıya gelebilir ve kendinizi bir yere yaslayarak güvende hissetmek isteyebilirsiniz. Duygularınızı sınırlamamalı ve içinizden geldiğince yaşamalısınız. İnsanların sizi anlamamasını gayet sakin bir şekilde karşılamalı ve daha açık ve anlaşılır olmaya özen göstermelisiniz. Maddi konuda ise oldukça tutumlusunuz ve bu durum çevrenizdekilerden oldukça büyük övgüler alacak. Geliriniz çok fazla olmasa da parayı nereye ve nasıl harcayacağınızı çok iyi biliyorsunuz. Bu da sizi güzel bir yaşama ve takdir görmeye yükseltiyor.

 

15 Aralık 2019 Pazar İkizler Burcu Günlük Yorumu – (22 Mayıs / 22 Haziran)

Bugün duygusal olarak yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Bunun sonucunda da içsel bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Seçimlerinizin sizin kişiliğinizi çok iyi bir şekilde yansıtamadığını düşünüyorsunuz. Bu konuda endişe duymanıza gerek yok. Sevdikleriniz ile vakit geçirmek için zaman kolluyorsunuz. Bugün sevdikleriniz ile vakit geçirebilirsiniz. Başarılı günler sizi bekliyor üstelik uzak bir gelecekte değil çok yakın bir gelecekte. Bu sıralar ani olarak kararlar alıp uygulamaktan kaçınmalısınız. Aşk hayatınız ise bu sıralar biraz durgun devam etse de artık hareketlenmeye başlıyor. Aşk hayatınızda çok güzel günlerin sizi beklediğini söyleyebiliriz.

 

[PAGE]

15 Aralık 2019 Pazar Yengeç Burcu Günlük Yorumu – (23 Haziran / 22 Temmuz )

Kendinizi sürekli olarak çevrenizdekilere şanssız biri olarak tanıtıyorsunuz. Fakat bu şanssızlığınızın sonunun geldiğini söyleyebiliriz. İşler sizin istediğiniz şekilde ilerleyebilir. Siz aklınızdan bir şey geçirdiğiniz anda gerçekleşme hızına oldukça şaşıracaksınız çünkü çok hızlı olacak. Tabi ne istediğinizden emin olmalı ve vazgeçmemelisiniz. Aksi takdirde karşınıza çıkan bu şansların da bir anlamı olmayacaktır. Maddi olarak ta biraz şanssız olduğunuzu düşündüğünüz bir dönemdesiniz. Maddi sıkıntılarınız konusunda da şansınızın döndüğünü söyleyebiliriz. Olumlu düşünmeye özen gösterin eğer olumlu düşünürseniz olumlu şeyler yaşayacaksınız. Daha şanslı ve daha mutlu ancak bu şekilde olmanız mümkün.

 

15 Aralık 2019 Pazar Aslan Burcu Günlük Yorumu – (23 Temmuz / 22 Ağustos )

Hafta sonu işiniz ile ilgili konularla ilgilenmemek ve biraz dinlenmek isteyeceksiniz. Fakat bu pek de mümkün görünmüyor. Hafta sonunuzu işleriniz ile ilgili konulara ayırabilirsiniz. Mesleğiniz, konumunuz, bu konumda mutlu olup olmadığınız hakkında soruları bugün kendinize sormalı ve biraz rahatlamalısınız. Kafanızdaki tüm sorulara cevap bulmaya çalışmalısınız. İnsanların neler söyleyeceğini çok düşünüyor ve çok önemsiyorsunuz. Fakat söylediklerinizin insanlar üzerinde ne gibi etkiler bırakabileceğini hiç düşünmüyorsunuz. Kendinizi bu konuda sıkıntıya sokmamalısınız çünkü söylediğiniz şeyler insanların üzerinde gayet olumlu etkiler bırakıyor. Bu konuda kendinizi üzmenize gerek yok.

 

15 Aralık 2019 Pazar Başak Burcu Günlük Yorumu –

Bugün gününüzü dolu dolu yaşamak ve yapmak istediklerinizin hepsini gerçekleştirmek istiyorsunuz. Bunun için de oldukça enerji dolusunuz. Çevreniz de sizin bu yüksek enerjinizden olumlu yönde etkilenecek ve birlikte çok güzel ve enerjik zaman geçireceksiniz. Evinizde bazı değişiklikler yapmak istiyorsunuz uzun zamandan beri. Bu tekrar bugün sizin gündeminizi meşgul edebilir. Geleceğe yönelik çok fazla düşünce ve endişe içerisindeyseniz ve bu sizi oldukça etkiliyor. Bu konuda olumlu düşünmeli ve olumlu yaklaşmalısınız. Ancak bu şekilde çözüm yolu bulabilirsiniz. Çok fazla sorun ile karşı karşıya kalmak istemiyorsanız olumlu düşünün.

 

[PAGE]

15 Aralık 2019 Pazar Terazi Burcu Günlük Yorumu

İş hayatınızda oldukça başarılısınız ve istediğiniz konumdasınız. Bu sizin aşk hayatınıza da oldukça güzel bir şekilde yansıyacak. Aşk hayatınızda aradığınız kişiyi bulduğunuzu ve oldukça uyumlu bir çift olduğunuzu düşünüyorsunuz. Bu sayede oluşabilecek tüm olumsuzluklardan sıyrılacaksınız. Hayat sizi ne kadar yorarsa yorsun önünüze ne engeller çıkarsa çıksın bunun üstesinden kolaylıkla gelebileceğinizi düşünüyorsunuz. Size göre sorunların çözümü maddiyatta değil tamamen maneviyatta. Bunu unutmamanız ve aşkla her şeyi yapmanız çevreniz tarafından da oldukça büyük takdir toplayacak. İçinizdeki aşkı kaybetmemeli ve düşüncelerinizi hiç değiştirmemeniz çok önemli.

 

15 Aralık 2019 Pazar Akrep Burcu Günlük Yorumu

Bugün maddi olarak oldukça rahat geçireceğiniz bir gün. Çok rahat şekilde harcama yapacak ve kesinlikle kendinizi çok mutlu hissedeceksiniz. Harcamalarınızın sonucunda da maddi olarak sıkıntı yaşamayacaksınız. Hedefleriniz var fakat çevrenizdeki insanlar bu hedeflerinizi pek de onaylamıyor. Bu nedenle çevrenizdekiler ile çatışabilirsiniz. Herkesin kendi hayatı hakkında kararlar verebileceğini ve sizin de bu konuda oldukça özgür olacağınızı düşünüyorsunuz. Bu düşüncelerinizin sonucunda sevdikleriniz hakkında olan görüşlerinizi de göz önünde bulundurmalısınız. Çevrenizde olan kimse sizin kötülüğünü istemez. Onların da görüşlerini ve düşüncelerini değerlendirmenizde oldukça büyük fayda var.

 

15 Aralık 2019 Pazar Yay Burcu Günlük Yorumu –

 

Bugün kendinizi kötü ve yorgun hissedebilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız olumsuz olaylar ve düşünceler sizin üzerinize adeta bir kara bulut gibi çökecek. Bu durum da sizi oldukça kötü ve halsiz hissettirecek. Bulunduğunuz mekandan farklı bir yere gitmek veya güveneceğiniz kişiler ile iletişime geçip onlarla birlikte olup sizlere oldukça iyi gelebilir. Bu durum enerjinizi oldukça arttıracak ve topladığınız enerji sayesinde gelecek planlarınızı daha da hızlandıracaksınız. Kendinizden emin olduktan sonra kararlar almalı ve bu şekilde uygulamalısınız. Enerjinizi toplamak ve kendinizi iyi hissetmek oldukça kolaydır. Hemen harekete geçmelisiniz.

[PAGE]

15 Aralık 2019 Pazar Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Bugün sizin için oldukça şanslı bir gün olacak ve kendinizi oldukça şanslı bir insan gibi hissedeeksiniz. Bu durum size her şeyin daha güzel olabileceğini düşündürecek ve gelecek için heyecanlanmanızı sağlayacak. Kendinize zaman ayıramıyor ve hayat telaşı nedeniyle sürekli erteliyor veya geçiştiriyorsunuz. Fakat kendinize zaman ayırmanız sizin için çok önemli. Dinlenmeli ve kendinizi dinlemelisiniz. Aksi takdirde karşınıza çok daha kötü olaylar çıkabilir. Günün ilk ışıkları itibari ile tüm istekleriniz tek tek gerçekleşecek. Kendinize olan güveniniz bu sayede tavan yapacak. Ve isteklerinizi gerçekleştirmek için hemen harekete geçeceksiniz.

 

15 Aralık 2019 Pazar Kova Burcu Günlük Yorumu

 Aileniz ile olan ilişkileriniz gününüzü oldukça meşgul edebilir. Gün içerisinden peş peşe gelen olumsuz olaylar sizi fazlasıyla duygusal ve naif biri haline getirebilir. En ufak olaylarda bile duygularınızı oldukça yoğun bir şekilde yaşayabilirsiniz. Bugün yaşadığınız kötü olaylar sizi kötü hissettirse de aileniz ile olduğunuzda tamamen huzurlu hissedeceksiniz. Ailenizin yanından bu sebepten dolayı ayrılmak istemeyeceksiniz. Onlarla birlikte olduğunuzda kendinizi güvende hissediyorsunuz. Bu güvende size huzurlu olmanız için yardımcı oluyor. İş ile ilgili kararlar veriyorsunuz ve bu kararlar sizi oldukça endişelendiriyor. Endişenizin sebebi ise tamamen ilerlemeniz ile alakalı.

15 Aralık 2019 Pazar Balık Burcu Günlük Yorumu –

Bu sıralar sürekli olarak bir karamsarlık içerisindesiniz. Kararsızlıklarınızı aşmak için ise önemli adamlar atacaksınız. Kendinizi yenilemek ve hayatınızı değiştirmek için bir süredir çaba gösteriyorsunuz. Bu çabalarınızın karşılığını alacağınız bir gün geçireceksiniz. Hem hayatınız hem de kendinizi yenilemek için karşınıza oldukça fazla fırsat çıkacak. Kararsızlıklarınızın sizi ne kadar yorduğunun ve düşündürdüğünün farkına bugün varacaksınız. Duygusal olarak kendinizi çok iyi hissediyorsunuz bu nedenle de önünüze ne engel çıkarsa çıksın aldırış etmeyeceksiniz. Olumsuzluklarınızın üstesinden geleceğinizi bilmek size daha da güçlü hissettirecek. Bu düşüncenizden vazgeçmemeniz oldukça önemli.