İkizler Burcu

Öncelikle ikizler burcunu tanımakla başlayalım. Burç bilimi astroloji ye göre hava grubudur. Yönetici gezegeni Merkür'dür. Bu durum onları zeki ve çevik olma yoluna sürükler. Zaten asıl dengesizlik sebebi de bu olabilir. Çünkü her konuda çok çabuk karar verip bu kararı uygulamaya geçirirler. Bu dışarıdan bakıldığı zaman diğer burçlar için güzel gözükse de ikizler burcu için hiç de iyi bir durum değildir. İnsanın kafasının içinde 2 kişinin konuşup karar vermesi onları zaten zorlarken bir de diğer burçlar onları bu konuda sıkıştırdıkları zaman kendilerini kötü hissettirir. Bu yüzden de bir konu hakkında karar vermek onlar için ne kadar zor olduğunu da bir tek diğer bir ikizler burcu insanı anlayabilir. Bu yüzden çevreleri onları yanlış anlayabilir. Bazı konularda da çok işlerine yarar bu durum. Örnek vermek gerekirse herhangi bir konuda bilgileri az veya kulaktan doğma bile olsa ikizler burcu onu çok güzel servis edebilir. 

İkizler Burcu Özellikleri

Pratik zekalarıyla insanları etkilerler. Bunu her ortamda yapmalarını sağlayan şey de tabii ki de kafalarındaki çift karakterleridir. Konuşma konusunda çok usta bir burç tur. Bu konuşma konusu diğer burçlarda kötü gözükse de ikizler burcunu tamamen sempatik ve çekici hale getirir. Laf oyunları kullanmalı da onları ortamlarda her zaman popüler bir konuma sürükler. Her konuda çok çabuk kapabilirler. Bu onları bir ortamda çok uzun süre kalamamasını sağlar. Her şeyden de çok kolay sıkılabilirler. 

İkizler Burcunun Cinsiyet Özellikleri

Astroloji Biliminde umutlu ve iyimserliği temsil eder. 

1.İkizler Burcu Kadını:

İkizler kadını için her şey mantık çevresinde olmalıdır. Onlar için belki de kendilerinden bile önce mantık geldiği zamanlar olmuştur. Kendi burcu özelliği olarak ne kadar dengesiz olsa da ilişkilerinde dengede olmak ister. Bu durum belki de onun en garip gözüken duygusu dur. Sevmediği durumlarda fazla dengesiz davranabilir. Sevmediği insanların her yaptığı sanki ona gıcıklık olsun diye yapılmış gibi gelebilir. Örneğin siz önemli bir konuda bahsederken tokadan çıkan bir tel saça takılıp bütün ortamı bozabilir. Eğer bir ikizler kadınına aşık olduysanız aslında bilmelisiniz ki siz sadece  bir kişiye değil birçok kişiye aşık oldunuz. Her zaman farklı bir kadınla karşılaşmaya hazır olun. Eğer gerçekten seviyorsanız ona ayak uydurulmalı. İkizler burcu pek pratik değildir bu yüzden ona fark ettirmeden kontrolü ele almalısınız. Ama dikkatli olun eğer kontrolü kaybederseniz her şey son bulur.



2.İkizler Burcu Erkeği:


Bu burca sahip erkeler genel olarak her işe yatkınlıklarıyla bilinirler. Yani ellerinde her iş gelir. En nefret ettikleri şey monotonluk ve kölelik hissiyatıdır. Aşık olmayı severler fakat onları sınırladıklarını düşündükleri için çabuk vaaz geçeler. Bu yüzden de kendilerini ilişkilerde dengesiz olarak tanımlarız. Araştırmayı çok severler ve birden fazla araştırmayı yaptıkları için çok fazla değişim yaşarlar. Bu durum onların ideallerinin ne olacağı konusunda hep bir karsızlığa sürükler. Bir diğer dengesiz yönü de belki de değişimi en seven burç olması ama değişimden de nefret eden bir burç olmasıdır. Bunun tabi ki bir nedeni var. Bu neden ise kontrollerinin el değiştirmesidir. Parayla pek işleri olmaz fakat otoriteye tapa bilirler.


 
İkizler Burcu Neden Dengesiz



Bunun temel nedeni kafalarında çok fazla tilkiyle yaşamaları. Aynı anda tek bir şey düşünmez veya yapmazlar. Bu nedenle hep bir yorgunlukları vardır. Özellikle önemli bir konu hakkında karar verilecekse vay onların halinde aynı anda çok fazla şey düşünecekleri için çabuk yorgun düşecekler. Bu onları daha da kararsız yapacaklar. Herkes onları yanlış anladıkları için onlara dengesiz derken onların içinde yaşadıklarını kimse anlayamaz.