TÜRKİYE'nin inşaat devi Akfen İnşaat tarafından hayata geçirilen ve yaşamın başladığı İncek Loft, Ramazan Geceleri etkinlikleri serisi ile 3-7 ve 14 Haziran tarihlerinde proje oturumcularının yanı sıra tüm Ankaralıları da ağırlamaya hazırlanıyor.

Ramazan ayına yayılacak 3 farklı etkinlik gününde Hacivat ile Karagöz, ünlü Firestorm Ateş Grubu gösterisi, Aşık ile Maşuk gösterisi, Ortaoyunu, Fasıl Grubu, Ramazan Davulcusu, niyetçi ve çocuklar için yüz boyama etkinlikleri de yapılacak. İncek Loft meydanında yapılacak Ramazan Geceleri'nde sokak satıcıları geleneksel kıyafetleri ile karşıladığı ziyaretçilere lokma tatlısı, macun, dondurma, patlamış mısır, şerbet ve pamuk şeker ikramı da yapacak.

Türkiye'nin inşaat devi Akfen İnşaat, Ankara'da yapımını tamamladığı sosyal yaşamın merkezinde bulunan İncek Loft projesinde kutsal Ramazan ayına özel etkinliklerle ev sahipleri ve Ankaralıları ağırlamaya hazırlanıyor. Akfen İnşaat, ilki 3 Haziran Cumartesi akşamı iftardan hemen sonra başlayacak "Ramazan Geceleri" ile festival tadında bir Ramazan akşamı yaşatacak. Diğer etkinlikler ise 7 ve 14 Haziran Çarşamba günlerinde hayata geçirilecek.

Ramazan ayına yayılacak 3 farklı etkinlik gününde Hacivat ile Karagöz, ünlü Firestorm Ateş Grubu gösterisi, Aşık ile Maşuk gösterisi, Ortaoyunu, Fasıl Grubu, Ramazan Davulcusu, niyetçi ve çocuklar için yüz boyama etkinlikleri de yapılacak. İncek Loft meydanında yapılacak "Ramazan Geceleri"nde sokak satıcıları geleneksel kıyafetleri ile karşıladığı ziyaretçilere lokma tatlısı, macun, dondurma, patlamış mısır, şerbet ve pamuk şeker ikramı da yapacak.

"SÜREKLİ YAŞAYAN PROJELER HEDEFLİYORUZ"

Akfen Danışmanlık ve Proje Geliştirme A.Ş. Genel Müdürü Barış Barçak "İncek Loft'ta ev sahiplerinin hayatlarını renklendirecek, sıcak komşuluk ilişkilerini sağlayabilecekleri bir ortam sunmaya odaklandıklarını belirterek bu tür etkinliklere devam edeceklerini söyledi. Akfen İnşaat olarak, gayrimenkul projesini evlerden ibaret görmediklerini belirten Barçak, "Loft konseptiyle hayata geçirdiğimiz projeleri yaşayan, sosyal hayatın içerisinde, sürekli canlı kalacak projeler olarak konumlandırıyoruz. "Ramazan Geceleri" adını verdiğimiz etkinlikler serimiz ile eski Ramazan geleneklerini İncek Loft'ta ev sahipleri ve ziyaretçiler ile buluşturacağız. Ramazan Geceleri sonrasında gelecek dönemde de İncek Loft projemizde gösteriler ve konserler düzenlemeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

DHA