Günlük Burç Yorumları,Koç Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Boğa Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,İkizler Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Yengeç Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Aslan Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Başak Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Terazi Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Akrep Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Yay Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Oğlak Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Kova Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Balık Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları

İşte 18 Aralık 2019 Çarşamba Günlük Burç Yorumları…

 

18 Aralık 2019 Çarşamba Koç Burcu Günlük Yorumu – (21 Mart – 20 Nisan)

Bugün sizin için çok güzel geçecek ve çok mutlu olacaksınız. Enerjiniz en üst seviyelerde seyrediyor. Fakat bu sebeple karşınıza çıkacak zorlukları görmezden gelmemelisiniz. Sorumluluklarını önemsemeli ve zorlukların üstesinden gelmeyi bilmelisiniz. Zorlukların karşısında dik bir şekilde duracak ve onların üstesinden kolayca gelecek güç sizin içerinizde bulunmakta. Aşk hayatında da pek mutlu görünmüyorsunuz. Kurduğunuz ilişkiler hep sallantı içerisinde. Bu sıkıntıların sonunu getirerek çözüm bulmak yine sizin elinizde. Biraz düşünmeli ve konu hakkında kafa yormanız size yardımcı olacaktır. Mutluluğunuzu sadece bugün değil sürekli yaşamak istiyorsanız sorunların üstesinden gelmelisiniz.

 

18 Aralık 2019 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Yorumu – (21 Nisan / 21 Mayıs)

Bugün hiç olmadığınız kadar mantıklı ve tarafsız düşünüyorsunuz. Bunun nedeni ise önümüzdeki haftayı rahat bir şekilde geçirmek istediğinizden kaynaklanıyor. İş yerinizdeki arkadaşlarınızla uzun zamandır planlar yapıyor ama bir türlü gerçekleştiremiyorsunuz. Bugün istediğiniz gibi iş arkadaşlarınızla vakit geçirecek ve planlarınızı bir bir yerine getireceksiniz. Üstelik bu sayede ilişkileriniz daha da sağlam olacak. Farklı eğlenceler ve aktiviteler yapacak ve grup oyunları oynayacaksınız. Hiç eğlenmediğiniz kadar eğlenebilirsiniz. Aşk hayatınızda ise partnerinizle bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bu sorunları büyütmemeli ve daha yapıcı olmaya özen göstermelisiniz. Bu sayede daha mutlu olacaksınız.

 

18 Aralık 2019 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Yorumu – (22 Mayıs / 22 Haziran)

Geçmişte yaptığınız hataları sürekli düşünüyor ve sürekli kafanıza takıyorsunuz. Fakat bu hataları artık geride bırakmalı ve artık önünüze bakmalısınız. Eğer sürekli geçmişte takılı kalır ve onun hakkında kendinizi yorarsanız yaşadığınız andan çok geride kalırsınız. Çevrenizde olanlardan da hiç haberiniz olmaz. Kendinize yeni ve tertemiz bir sayfa açmalısınız. Kendinizi daha çok önemsemeli ve çevrenizdekilerin ne dediğini çok fazla takmamalısınız. İçinizde bulunan enerjiyi doğru bir şekilde kullanmanız gereken bir haftaya giriyorsunuz. Bunun için kendinize bir plan belirlemelisiniz. Partneriniz ile aranız çok iyi ve ona tam da istediği gibi yaklaşıyorsunuz.

 

[PAGE]

18 Aralık 2019 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Yorumu – (23 Haziran / 22 Temmuz )

İş yerinizde çok büyük değişimler olacak ve bu değişimler sizi derinden etkileyecek. Fakat bu değişimlerin sizi güçsüz bırakmasına izin vermemelisiniz. Aksine daha da güçlenerek çalışmalarınıza hız vermeli ve engellerin üstesinden gelmeyi bilmelisiniz. İçinizde bir yerlerde bu güç var onu kullanın. Hayatınız için bazı kararlar vermeniz gerekiyor fakat verdiğiniz kararlar çevrenizdeki kişiler tarafından onaylanmayabilir. Ne olursa olsun duygularınız ve düşüncelerinizden emin olduğunuz seçeneği seçmeli ve bunu savunmalısınız. Kendinizden taviz vermemeniz bu aşamada çok önemli. Özel hayatınızda ise büyük değişimler yok ve her şey yolunda gidiyor.

 

18 Aralık 2019 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Yorumu – (23 Temmuz / 22 Ağustos )

Aşk hayatınızda belli bir süredir sorunlar yaşıyorsunuz ve bu sorunların giderilmesi için uzun zamandır çaba içerisindesiniz. Bugün o çabalarınızın karşılığını alacak ve çok keyifli bir gün geçireceksiniz. Emeğinizin karşılığını görmek sizi çok fazla mutlu edecek. Fakat iş yerinizde işler pek yolunda gitmeyebilir. Güne mutlu başlasanız da iş yerinizde gittiğinizde mutluluğunuz devam etmeyebilir. Çok hareketli ve yoğun geçen bir dönemdesiniz bu nedenle mantıklı düşünmek size çok büyük rahatlık sağlayacaktır. Maddi sorunlar peşinizi bırakmıyor. Kurtulduğunuzu düşünseniz de maddi olarak sıkıntı yaşayacağınız bir döneme girebilirsiniz.

 

18 Aralık 2019 Çarşamba Başak Burcu Günlük Yorumu –

Haftaya oldukça güzel bir başlangıç yaptınız ve bu güzel başlangıç hafta boyunca da devam edeceğe benziyor. Enerjiniz adeta bitmek tükenmek bilmiyor. İş hayatınızda ve sosyal hayatınızda hiç bir problem yaşamamanız, her şeyin yolunda gitmesi sizi daha da motive ediyor. Kafanızda soru işaretleri yaratacak ve sizi seçimde oldukça zorlayacak bir iş fikri kapınızda. Bu işi artısıyla eksisiyle düşünmeli ondan sonra karar vermelisiniz. Partnerinizi bir takım sürprizler ve jestler yapmak istiyorsunuz. Hoşuna gidecek mi düşünmeyin ve hemen yapın. Çünkü sevdiğiniz kişi bu yaptığınız şeyi çok sevecek.

 

[PAGE]

18 Aralık 2019 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Yorumu

Son günlerde oldukça yoğun bir dönemden geçtiniz. Bu yoğun dönemin sonucunda ise kafanıza çok fazla takacağınız ve sizi çok strese sokacak sorunlar ile karşı karşıya kaldınız. Yaşadığınız bu dönem herkes tarafından yaşanabilecek ve olağan bir dönemdir. Kendinize bu kadar fazla dert edinmeniz pek de doğru olmayacaktır. Üstelik geçici bir süreç sizde kalıcı izler bırakmamalı. Geldi, geçti ve bitti. Çok fazla titizlik ile yaklaşırsanız sonucu bu olacaktır. Aşk hayatınızda ise partnerinizde sizin bu konuyu çok fazla düşünmenizden şikayetçi. Hem sağlığınız için hem de sevdikleriniz için düşüncelerinizi bir kenara bırakmalısınız.

 

18 Aralık 2019 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Yorumu

Yanlış kararlar verdiğinizin ve yanlış düşüncelere kapıldığınızın farkına vardığınız bir güne başlayabilirsiniz. Bunun nedenini ise çok iyi biliyorsunuz. Sabah saatleri sizin için bir aydınlanma aşaması olabilir. Yaşadığınız bu olaydan sonra hayatınıza alacağınız insanlara ve çevrenizdeki kişilere daha temkinli yaklaşmalısınız. Çünkü bunu çok kötü bir deneyimle öğrenmiş oldunuz. Çıkardığınız ders sayesinde artık iş yerinde ve evde her şeyi yoluna sokabilirsiniz. Partneriniz ile acil bir şekilde buluşmalı ve onunla konuşmalısınız. Aranızdaki ilişkileri düzeltmeniz için bu görüşme size fayda sağlayacaktır. İlişkiniz daha iyi bir hale gelecektir.

 

18 Aralık 2019 Çarşamba Yay Burcu Günlük Yorumu –

Aldığınız kararlar oldukça mantıklı ve gayet yerinde kararlar. İçinizde bu konu hakkında sıkıntılar bulundurmamalısınız. Kalbinizin sesini dinlediğiniz sürece hiçbir zaman yanılmayacaksınız. Önünüze hiç beklemediğiniz ve sizi çok mutlu edecek birden çok kapı açılacaktır. Ayağınıza kadar gelen yeni teklifleri düşünmeli ve daha sonra karar vermelisiniz. Bunu yaparken de kendiniz ile baş başa kalmalı ve çevrenizdekilerin düşünceleri çok da önemsememelisiniz. Mantığınız ile birlikte kararlar verirseniz sizi ileride çok güzel bir gelecek bekliyor. Eğer bu avantajları iyi değerlendirirseniz ileride sizi çok mutlu olacağınız bir gelecek bekliyor.

 

[PAGE]

18 Aralık 2019 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Yorumu

İş hayatınızda büyük bir ilerleme gösterdiniz bunu ise tecrübeleriniz sayesinde gerçekleştirdiniz. Fakat ipleri elinizden bırakmamalısınız. Bıraktığınız anda karşınıza hiç ummadığınız sorunlar çıkabilir. Bu dönemde her şeyi titizlikle incelemeli ve dikkatli şekilde çalışmalarınızı devam ettirmeniz önemli. Aşk hayatınızda ise oldukça kötü bir dönem geçirdiniz. Fakat artık bunun sonu geldi. Aşk konusunda kendinize yeni ve temiz bir sayfa açacaksınız. Bu açtığınız yeni sayfa sizi oldukça mutlu edecek bir kişi tarafından doldurulacak. Sırt bölgeniz de ağrılar yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeli ve göz ardı etmemelisiniz. Doktora danışmayı unutmayın.

 

18 Aralık 2019 Çarşamba Kova Burcu Günlük Yorumu

Son dönemde oldukça kararsız olduğunuz günler yaşıyorsunuz. Neyse ki bu dönemin sonuna gelmiş oldunuz. Bir dönem sizin için son buldu ve mutlu olacağınız günler çok yakında. Karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir. Mutsuz bir dönemin ardından çok mutlu olacağınız bir döneme geçeceksiniz. Bazı şeylerin etkisinde kalmanızdan dolayı ya da küçük hatalarınızdan kaynaklı çevrenizdekileri kişileri biraz üzmüş ve kalbini kırmış olabilirsiniz. Sağlığınız ile ilgili konular sizi oldukça meşgul edebilir. Sağlığınızı korumak için spora başlamanız da fayda var. Üstelik herhangi bir sorun yaşadığınızda ertelememeli ve hemen bir doktora danışmalısınız.

 

18 Aralık 2019 Çarşamba Balık Burcu Günlük Yorumu –

Çok karasız ve oldukça mutsuz olduğunuz bir dönemin daha sonuna geldiniz. Oldukça duygusal olduğunuz için bu dönemler sizi oldukça yoruyor.  Bu dönemde çok fazla boşluğa düştüğünüz oldu fakat her şeye rağmen gücünüzü toplayarak ayağa kalkmayı bildiniz. Bu sizin için büyük bir adım ve bunun göz ardı edilmemesi gerek. Aileniz ile zaman geçirmek bu dönemi kolay atlatmanıza yardımcı oldu. Aileniz ile daha fazla zaman geçirmelisiniz. Aşk hayatınızda ise sizi çok güzel bir kısmet bekliyor. Fakat bunun için kendinizi dışarıya kapatmamalı ve insanların sizinle iletişim kurmasına izin vermelisiniz.